Οι εκλογές τελείωσαν, ο Βοτανικός έρχεται;

Προεκλογικά ακούσαμε πολλά και διαβάσαμε ακόμα περισσότερα. Η νέα κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για τον Βοτανικό. Ιδού, λοιπόν, η ευκαιρία...

Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έτρεξε τις κουβέντες και προχώρησε σε συνεχείς επαφές σχετικά με τον Βοτανικό. Μόλις λίγες μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές ο ισχυρός άνδρας ΚΑΕ και ερασιτέχνη, πρόλαβε να τα πει και με τον νυν πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και με τον Κώστα Μπακογιάννη, που αναλαμβάνει από 1η Σεπτέμβρη νέος δήμαρχος Αθηναίων.

Παράλληλα, άκουσε Χατζηδάκη και Γεωργιάδη, δύο από τους πιο σημαντικούς υπουργούς της νέας Κυβέρνησης να μιλούν με αισιοδοξία και σιγουριά για το πρότζεκτ του Βοτανικού. Ο Άδωνις είπε «ο Παναθηναϊκός μας», ο Χατζηδάκης έδωσε 3-4 συνεντεύξεις κάνοντας λόγο για ένα έργο που θα προχωρήσει.

Ιδού, λοιπόν, η ευκαιρία. Οι εκλογές τελείωσαν, ο Μητσοτάκης είπε πως ξεκινάει η δουλειά άμεσα και εμείς περιμένουμε να δούμε τα λόγια να γίνονται πράξεις. Και από τον Σεπτέμβρη να μπει σε μια σειρά το γηπεδικό, που μπορεί να αποτελέσει και τη συνολική σωτηρία του συλλόγου.

Άλλωστε ο Γιαννακόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου έθεσε ως… προαπαιτούμενο για να προχωρήσει όλη του η ιδέα την υλοποίηση του πρότζεκτ του Βοτανικού. Και περιμένουμε πλέον την επόμενη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη, που θα εξηγούν τη χρηματοδότηση (πόση και από πού) και σίγουρα έναν χρονικό ορίζοντα για την υλοποίηση.

Η νέα κυβέρνηση έχει ταχθεί φανερά και με κάθε τρόπο υπέρ της «Διπλής Ανάπλασης» και έχει μια χρυσή ευκαιρία να την πιστωθεί. Να διευκολύνει τον Γιαννακόπουλο και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό προκειμένου να προχωρήσει ένα όνειρο ετών. Ένα όνειρο εκατομμυρίων οπαδών. Ένα όνειρο που θα απαιτήσει, φυσικά, και τη στήριξη του ίδιου του κόσμου σύμφωνα με όσα ζήτησε ο Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Ας κάνουν οι πολιτικοί αυτά που πρέπει και ο κόσμος εδώ είναι. Και θα είναι…

ΥΓ: Μακάρι ο Παναθηναϊκός να κλείσει τον Μολό, διότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Αυτό είναι το ζητούμενο και το σημαντικό και όχι ποιος φέρνει τον παίκτη και με ποιον κάνει δουλειές ο Νταμπίζας. Αν ο Ισά φέρει καλό παίκτη στον Παναθηναϊκό θα έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και κανέναν άλλον. Όπως όταν πήγε τον Κουλούρη στην Τουλούζ βοήθησε τον ΠΑΟΚ να βάλει τέσσερα εκατομμύρια στα γραφεία του. Αν ο Ισά, λοιπόν, είναι «συνδετικός κρίκος» Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού είναι και «συνδετικός κρίκος» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, σωστά;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από