ΠΑΟΚ : Θέλουν προσοχή οι μεταγραφές

Η ανησυχητική ησυχία στον ΠΑΟΚ και ο δύσκολος Ιανουάριος που έρχεται σε πολλά μέτωπα για τον δικέφαλο.

Είναι σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της, έστω και κάπως αργά. Θετικό είναι ότι ουσιαστικά – παρά το ότι έγιναν αρκετά λάθη – η διαφορά είναι στο… μηδέν με την κορυφή, ενώ υπάρχουν και τα δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ εντός Τούμπας στον δεύτερο γύρο. Ο τίτλος θα κριθεί στις επιδόσεις του ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει στις αναμετρήσεις μακριά από την Τούμπα, θα είναι αυτός που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Κομβικό σημείο για την συνέχεια της σεζόν, είναι οι μεταγραφές που θα γίνουν από την διοίκηση κατά την διάρκεια του Γενάρη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει εκτός από ποιοτικές λύσεις, πρέπει να συνδυάσει και την ετοιμότητα στα πρόσωπα που θα φέρει να βοηθήσουν την ομάδα. Μπορεί να υπάρχει η οικονομική δυνατότητα λόγω της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη, αλλά ανέκαθεν η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα, πάντα ήταν δύσκολη ακόμα και για ομάδες με μεγαλύτερο «πορτοφόλι» από ότι του ΠΑΟΚ.

Είναι δεδομένο πως ο Λουτσέσκου βρήκε πλέον χημεία στην ενδεκάδα, κάτι που φαίνεται εντός αγωνιστικού χώρου. Του πήρε λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά έστω και στις… καθυστερήσεις τα κατάφερε. Η «αποσυμφόρηση» στο ρόστερ που έρχεται, θα είναι σημαντική και θα βγάλει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της πίεσης από τον Λουτσέσκου, που ήδη δείχνει να αισθάνεται πιο άνετα στον πάγκο της ομάδας.

Με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις ο ΠΑΟΚ θα είναι ακόμα πιο δυνατός στον δεύτερο γύρο. Ας γίνουν και τρεις μεταγραφές, αρκεί να είναι παίκτες έτοιμοι να έρθουν σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Μόνο με παίκτες μπολιασμένους με νοοτροπία νικητή, θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ στις αρχές του Μάη να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα 32 χρόνια μετά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από