Ερωτικός οδηγός επιβίωσης για μέλλοντες μπαμπάδες

Η σύντροφός σας είναι έγκυος και τόσο εσείς όσο και εκείνη θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το σεξ, έτσι δεν είναι;

Αυτή η φοβία – εμφανίζεται κυρίως μετά τον 5ο περίπου μήνα όπου η κοιλίτσα είναι εμφανής – πως η διείσδυση του πέους στον κόλπο μπορεί να ενοχλήσει το μωρό, να του προξενήσει βλάβες ή ακόμα και να το …ακουμπήσει δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθώς η υγεία του μωρού σας δεν κινδυνεύει!

Να ξέρετε λοιπόν πως η σεξουαλική σας ζωή μπορεί άφοβα να συνεχιστεί, εφόσον βέβαια δεν έχετε επιπλοκές και το επιτρέπει ο γιατρός. Και όχι, το πέος δεν μπορεί να ακουμπήσει το μωρό καθώς αυτό φιλοξενείται σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο στο σώμα της μητέρας μέσα στον αμνιακό σάκο και τους μυς που περιβάλλουν την μήτρα, που δεν έχει σχέση με τον κόλπο όπου γίνεται η σεξουαλική πράξη.

Πώς θα απολαύσετε το σεξ;

Περιμένετε το πράσινο φως

Μπορεί την μια μέρα να έχει διάθεση και την άλλη όχι. Όπως έχει διακυμάνσεις η διάθεση στις έγκυες γυναίκες έτσι ακριβώς θα είναι και η διάθεσή τους για σεξ. Θα πρέπει να μάθετε να αντέχετε.

Δεν είναι κακό να ρωτάτε την σύντροφό σας τι θέλει και τι της αρέσει

Είπαμε αλλάζει η διάθεση και μπορεί να μην της αρέσει κάτι που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Ρόλο παίζουν και τα προκαταρκτικά πρώτου αρχίσετε.

Κατά το πρώτο τρίμηνο θα είναι ευαίσθητη, το παραμικρό άγγιγμα μπορεί και να πονάει ειδικά στο στήθος και τους γοφούς που προετοιμάζουν το σώμα για την γέννα.

Βάλτε την leader

Φροντίζετε να διαλέγετε στάσεις που θα είναι άνετες για εκείνη. Δημοφιλέστερη στην εγκυμοσύνη είναι εκείνη από πάνω όπου μπορεί να ελέγξει η ίδια την διείσδυση.

Εναλλακτικές απολαύσεις

Να είστε προετοιμασμένοι για όλα καθώς όλοι οι δρόμοι δεν οδηγούν στην συνουσία. Βρείτε εναλλακτικές οδούς για ευχαρίστηση ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε και οι δυο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από