O Μιχάλης Ρέππας για τις απολαβές του από το Mega : «Δεν πληρώθηκα, χρυσοπληρώθηκα»

Μια συνέντευξη, μετά από καιρό, έδωσε ο σεναριογράφος και ηθοποιός Μιχάλης Ρέππας, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική του επιστροφή, τους μισθούς που έπαιρνε από το Mega, ενώ τόνισε πως είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε σε επανάληψη τις «Τρεις Χάριτες» και το «Δις εξαμαρτείν».

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το «Πρωινό», ο Μιχάλης Ρέππας είπε χαρακτηριστικά: «Έχω 25 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Συζητάμε να επιστρέψουμε τηλεοπτικά με τους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”. Το Mega, σε σχέση με εμάς, έχει ένα προβάδισμα γιατί μας έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία.

Το Mega κάθε χρόνο διπλασίαζε την αμοιβή μας. Από μόνοι τους. Εμείς δεν κάναμε κανένα αίτημα. Δεν πληρώθηκα, χρυσοπληρώθηκα. Τηλεόραση δεν κάναμε πολύ λόγω κούρασης. Η τηλεόραση είναι το πιο υπεύθυνο, αλλά και το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς. Δεν αντέχεται. Είσαι εκτεθειμένος στους πάντες. Έχεις να ικανοποιήσεις ένα εξαιρετικά ευρύ κοινό. Πατάει το κουμπί όποιος να ‘ναι. Και δεν ξέρεις σε τι κατάσταση, σε τι ψυχολογική στιγμή θα τον βρεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Και πρόσθεσε: «Δεν είδαμε σε επανάληψη τις »Τρεις Χάριτες» και το »Δις εξαμαρτείν» γιατί δεν θέλαμε, αλλά θα έρθει και η ώρα τους. Κάποια στιγμή θα προβληθούν και αυτά, αρκεί να τα έχει το Mega στο αρχείο του, να μην τα έχει σβήσει. Το μόνο ριάλιτι που έχω δει είναι το »Bachelor», κανένα άλλο. Είναι από τα πιο αξιοπερίεργα πράγματα που έχω συναντήσει στην τηλεόραση», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από