Προσποιήθηκε πως έχει καρκίνο και τα λεφτά από τις δωρεές τα «έφαγε» σε τζόγο, ταξίδια και εισιτήρια για ποδόσφαιρο!

Πολλοί μπελάδες για μία 41χρονη γυναίκα, η οποία είχε τη... φαεινή ιδέα να προσποιηθεί ότι έχει καρκίνο για να πάρει λεφτά από δωρεές.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως -όπως αναφέρει η Mirror- η εν λόγω κυρία αντί να κοιτάξει να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ για να μην την πάρουν χαμπάρι, προτίμησε να ξοδέψει τα λεφτά (45.000 λίρες ή 50.000 ευρώ) σε διακοπές στο εξωτερικό και ακριβά εισιτήρια για ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, η κατηγορουμένη έφαγε τα λεφτά που της δώρισαν καλόπιστοι άνθρωποι σε διαδικτυακό τζόγο, ακριβά ταξίδια και εισιτήρια για να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες της Τότεναμ!

Ο λόγος για την Βρετανίδα Nicole Elkabbass από το Κεντ, η οποία κατηγορείται πως δημιούργησε μία ομάδα στην ιστοσελίδα GoFundMe, όπου προσποιήθηκε πως πάσχει από καρκίνο και ζητούσε χρήματα για να πληρώσει τις θεραπείες της.

Η δίκη ξεκίνησε χθες και ήδη ο εισαγγελέας έκανε λόγο για κατάφωρα ψέματα από την κατηγορουμένη, η οποία στην ιστοσελίδα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της από νοσοκομείο, αλλά αποδείχθηκε ότι τελικά είχε τραβηχτεί από μία επέμβαση που είχε κάνει στη χολή.

Μάλιστα ο γιατρός -φίλος της κατηγορουμένης-, ο οποίος σύμφωνα με την σελίδα την είχε διαγνώσει με καρκίνο, εμφανίστηκε στο δικαστήριο και αρνήθηκε κάθε ανάμιξή του στην ιστορία.

Η Nicole Elkabbass δήλωσε στο δικαστήριο αθώα για τις κατηγορίες.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από