Μενεγάκη – Καινούργιου : Η αποκάλυψη έφερε τον τσαμπουκά! Σκοτώθηκαν για τα στοιχεία στο σπίτι

Μενεγάκη – Καινούργιου: Η αποκάλυψη έφερε τον τσαμπουκά! Σκοτώθηκαν για τα στοιχεία στο σπίτι

Μενεγάκη – Καινούργιου: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ έφερε τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ! Σκοτώθηκαν για τα στοιχεία στο ΣΠΙΤΙ  Ω, ρε παιδιά. Τι παρεξήγηση ήταν αυτή. Ευαίσθητες χορδές άγιιξαν της Ελένης. Ο ..θυμός της εκφράστηκε άμεσα. Παρακάτω θα δείτε πως. Ο τρόπος έχει πιο πολύ πλάκα. Αλλά όχι για τους συντελέστές της εκπομπής της Κατερίανς Καινούργιου, οι οποίοι με πολύ σοβαρό ύφος, πολύ βαρύ, βγήκαν να υπερασπιστούν το ρεπορτάζ που έκαναν για την Ελένη! Πρώτα ας δούμε τι έιπαν στην εκπομπή και θύμωσαν την Ελένη ώστε να βγει και όχι μόνο να διαψεύσει, αλά και να χαρακτηρίσει “χαζομάρες” όσο ειπώθηκαν!

Εκείνη έδειξε μ΄έναν ασήμαντο για μας τρόπο την τσατίλα της και μάλιστα δεν άξιζε και να το κάνει. ήα τα χώνεις ή δεν τα χώνεις αν κάποιος σε αδικήσει. Μήπως πάντως δεν ήταν παρεξήγηση και σωστά τα πήρε η Ελένη μενεγάκη αναγνωρίζοντας πρόθεση; Από την άλλη, αν είχαν στοιχεία οι δημοσιογράφοι, στοιχέια που προέκυψαν δημόσια, τότε ποιο το πρόβλημα;
Ολα ξεκίνησαν από το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το οποίο έλεγε ότι η Ελένη Μενεγάκη ήταν έτοιμη να αγοράσει την πολυτελή βίλα όπου διέμεναν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού στη Φιλοθέη. Το ρεπορτάζ, μάλιστα, ανέφερε ότι η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha είχε πάει να δει τη βίλα μαζί με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο.

Η οργισμένη αντίδραση της Ελένης

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκ δεν άργησε να έρθει. Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα διέψευσε με οργή το εν λόγω ρεπορτάζ.

«Δεν μπορώ να μη το πω γιατί νιώθω πάρα πολύ άσχημα να αφήνουν κάποιοι άνθρωποι να βγαίνουν ιστορίες. Κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με οικογένειες, θα έπρεπε νομίζω να έχουν τουλάχιστον μία ευαισθησία πριν πουν καμία χαζομάρα που τους βολεύει. Διάβαζα χτες ότι αγοράζω το σπίτι του Πέτρου και της Τζένης. Άσχετο που οι δύο άνθρωποι έχουν χωρίσει, εγώ σε αυτό το σπίτι έχω μπει πάρα πολλές φορές με τη δική μου οικογένεια στη δικιά τους οικογένεια και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Όπως κι εσείς έτσι κι εγώ έχω μάθει ότι αυτό το σπίτι χάθηκα. Διαβάζω όχι μόνο ότι το αγοράζω, αλλά έχω μπει και μέσα.

Πηγή: freegossip.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από