Το Πρωινό : Εκτός εαυτού η Σκορδά με τους συνεργάτες της – «Δεν ντρέπεστε; Εσύ τι γελάς;» (vid)

Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τις αντιδράσεις των συνεργατών της - Το αποκλειστικό θέμα της εκπομπής και η on air αναστάτωση.

Δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον, ούτε η τελευταία, όπου η Φαίη Σκορδά θα διαφωνήσει on air με τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του ANT1 εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια προτιμά να δείχνει τις πραγματικές της αντιδράσεις on air.

Στο Πρωινό της Παρασκευής 26/3 η Φαίη Σκορδά απουσίαζε αρχικά από το πλατό και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την επίσκεψή της στη Φάρμα. Η παρουσιάστρια του ANT1 επισκέφτηκε το αγρόκτημα όπου γυρίζεται το ριάλιτι προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον Σάκη Τανιμανίδης μαζί με όλους του παίκτες.

Επιστρέφοντας στο πλατό της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την ενόχλησή της. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Λιάγκας προσφώνησε το θέμα που θα παρουσίαζε αργότερα η εκπομπή σχετικά με έναν αρκετά γνωστό ηθοποιό ο οποίος βρίσκεται στο ψυχιατρείο.

H Φαίη Σκορδά βλέποντας κάποιους από τους συνεργάτες τους να μην αντιμετωπίζουν καθόλου σοβαρό το θέμα, ξέσπασε κάνοντας έντονα σχόλια και παρατηρήσεις.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από