Survivor: Μαριαλένα – Σάκης: Ξεπλύθηκαν μαζί αγκαλιά, γιατί πίστευαν ότι οι κάμερες δεν καταγράφουν (vid)

Survivor: H αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό! Αγκαλιάστηκαν Μαριαλένα – Σάκης στην πισίνα γιατί πίστευαν ότι οι κάμερες δεν γράφουν.

Οι δύο πρώην έχουν έρθει κοντά μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης!

Αρχικά, στο αγώνισμα ασυλίας, ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε ζήτησε από τους συμπαίκτες του να την αφιερώσουν στη Μαριαλένα και είπε χαρακτηριστικά: «Στη Μαριαλένα, μου λείπει πολύ συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Σάκης και η Μαριαλένα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στο νερό για να πλυθούν μιας και χθες, 5 Απρίλη, στο στίβο μάχης έπρεπε να κυλιστούν στις λάσπες για να περάσουν τα εμπόδια… και η κάμερα τους κατέγραψε να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον!

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που είναι πρώην παίκτης του survivor 1 και είναι στο πάνελ του πρωινού ανέφερε ότι εκείνη την ώρα οι κάμερες δεν γράφουν και οι δύο παίκτες δεν ήξεραν ότι η αγκαλιά τους καταγράφεται.

«Εδώ κανονικά δεν έχουμε κάμερες. Πλενόμαστε. Εκεί είναι η στιγμή που πλενόμαστε. Δεν έρχονται ποτέ κάμερες. Η κάμερα είναι στις τέντες πίσω και έχει ζουμάρει αρκετά» υπογράμμισε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε το βίντεο!

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από