«Άγριες Μέλισσες» : Αυτός θα σκοτώσει τον Δούκα Σεβαστό! (vid)

Αν δεις έστω και ένα επεισόδιο, πάει, κόλλησες. Αν το βλέπεις συστηματικά, είσαι εθισμένος (όπως εμείς).

Οι «Αγριες Μέλισσες» έχουν πάρει δικαίως τον τίτλο του πιο ποιοτικού σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία (βάλτε όποιον αριθμό θέλετε) χρόνια. Το σενάριο, η σκηνοθεσία, τα σκηνικά, μα πάνω από όλα η ερμηνεία των συντελεστών, αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας. Διόλου τυχαίο ότι για 2η σερί σεζόν καθηλώνει τους τηλεθεατές, άλλωστε οι συζητήσεις να συνεχιστεί και 3η χρονιά βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Στοίχημα Άγριες Μέλισσες

Αυτό που μας λείπει από τη συγκεκριμένη σειρά είναι το να τζογάρουμε live. Ναι, θέλαμε live betting. Οπως καταλάβατε, απευθύνουμε έκκληση/πρόταση προς τις στοιχηματικές να «ανοίξουν» κάποια στοιχήματα. Θέλετε 3-4 παραδείγματα; Αμέσως.

* Πού θα βρίσκεται στο σημερινό επεισόδιο ο κουρέας;
Στο καφενείο του χωριού: 1.05
Στο κουρείο του: 7.00

* Πόσα πιάτα φαγητό θα χλαπακιάσει ο Προύσαλης;
1-2: 2.90
3+: 1.45

* Πόσα ψέματα θα πει ο Δούκας;
Under 3,5: 2.50
Over 3,5: 1.50

* Θα… σκοράρουν στο κρεβάτι ο Κωνσταντής με τη Δρόσω;
G/G: 1.35
N/G: 3.70

Μακροχρόνιο στοίχημα Αγριες Μέλισσες

Οκ, το κατανοούμε ότι δεν μπορούμε να παίξουμε στο live, διότι τα επεισόδια έχουν γυριστεί εδώ και καιρό. Αλλά, ρε παιδιά, χάθηκε ο κόσμος να βγουν κάποια μακροχρόνια στοιχήματα; Οι ανατροπές στο σενάριο είναι πολλές, άρα οι στοιχηματικές θα βγουν κερδισμένες. Για σκεφτείτο το, λοιπόν. Εχουμε και αγορές να προτείνουμε.

Ποιος θα σκοτώσει τον Δούκα Σεβαστό;
Εδώ, οι υποψήφιοι θύτες είναι πολλοί. Μη σας πούμε ΟΛΟΙ… Δείξτε μας έστω και έναν που τρέφει αισθήματα για τον προύχοντα του Διαφανίου. Αν εξαιρέσουμε την Αγορίτσα, δεν ξέρουμε άλλον!

Μιλτιάδης
Απόδοση: 8.00

Και τι δεν έχει περάσει ο έρμος από τον αδερφό του. Αλλά, ρε Μίλτο, σου δόθηκε η ευκαιρία, ήσουν φάτσα με το τέρμα (και χωρίς τερματοφύλακα), κι όμως έστειλες την μπάλα στα πουλιά. Ή, καλύτερα, τη σφαίρα στο μάτι του ανιψιού σου. Κοινώς, δεν το «’χεις» με την ευστοχία, γι’ αυτό πληρώνεις πάνω από 8.00.

Μελέτης
Απόδοση: 5.45

Εδώ μπορεί να γίνει σοβαρή (sic) κουβέντα. Αρκετά τον έχει ταλαιπωρήσει η παρουσία του Δούκα τόσα χρόνια. Από την άλλη όμως, οι δυο τους έχουν ένα κοινό ένοχο παρελθόν. Πού ακούστηκε ένας δολοφόνος να σκοτώνει έναν άλλον δολοφόνο; Γύρω στο 5.45 βρίσκουμε την απόδοση να είναι ο Μελέτης αυτός που θα λυτρώσει το χωριό από την παρουσία του θείου του. Θα το «φορτώναμε», αλλά να αφήσει ορφανή την αγαπημένη του ξαδέρφη; Δύσκολο…

Λενιώ
Απόδοση: 3.80

Για εσάς (και για εμάς βέβαια), θα ήταν το τέλειο φινάλε. Στην τελευταία σκηνή της σειράς, η Ελένη καλεί στο σπίτι της τον Δούκα, με στόχο να τον «καθαρίσει». Στην αρχή, του ρίχνει δηλητήριο στο κρασί (εντάξει, αντιγραφή της σκηνής με τον Θέμελη είναι, αλλά δεν έχουμε κάνει και φόνο για να σκεφτούμε κάτι καλύτερο…). Ο Δούκας όμως είναι «μανούλα» σ’ αυτά. Σιγά μην πιει. Εχει φέρει το δικό του κρασί, από το κελάρι του. Μετά, η Λενιώ επινοεί άλλον τρόπο εξόντωσης. Με πιστόλι. Ομως, διστάζει. Και μόνο που από το μυαλό της περνάνε τα 6 χρόνια που έζησε στη φυλακή, κάνει πίσω. Αλλωστε, ικανό τον έχουμε τον Δούκα να έχει φορέσει αλεξίσφαιρο γιλέκο. Και πώς θα τον σκοτώσει τελικά; Ελα ντε. Αν το ξέραμε, θα ποντάραμε άφοβα στο 3.80.

Μυρσίνη
Απόδοση: 3.80

Στην ίδια απόδοση με τη Λενιώ, 3.80 πληρώνει κι αυτή. Ναι, γυναίκα του είναι, έχουν περάσει μια ζωή μαζί, αλλά ξέρει τι… κουμάσι είναι ο άντρας της. Ηδη γνωρίζει ότι ο Δούκας έχει οργανώσει τη δολοφονία δύο ανθρώπων, του Γιώργου Σταμίρη και του Γιάννου Σεβαστού. Από εκεί ξεκίνησαν όλα τα δεινά της οικογένειας. Δεν ξέρει ακόμα για τον Θέμελη, θα το μάθει όμως κι αυτό. Η Μυρσίνη λοιπόν θα ήταν φαβορί και θα σπρώχναμε χρήμα πάνω της, αλλά κι αυτή έχει λερωμένη τη φωλιά της. Δεν αναφερόμαστε στο φλερτ με τον Κυπραίο, κάτι τέτοια στο Διαφάνι τα έχουν για πρωινό… Θυμίζουμε ότι έχει συνενοχή στο φόνο της Θεοδοσίας και ηθική αυτουργία στα βασανιστήρια της Λενιώς στη φυλακή. Στο κάτω κάτω, αν είναι να κάνει έναν φόνο, τόσες Σταμίραινες υπάρχουν. Που τις έχει και άχτι…

Νικηφόρος
Απόδοση: 2.55

Εδώ, αξίζει να ρίξουμε μια τουφεκιά, σε απόδοση 2.55. Η σχέση των δύο αντρών θυμίζει κάτι από Μπόλονι και παίκτες του Παναθηναϊκού. Πολλές φορές φτάνουν στα όριά τους (και οι μεν και οι δε), πάντα όμως πρυτανεύει η λογική (και το συμφέρον, βεβαίως). Ο μικρότερος υιός Σεβαστός έχει νιώσει ταπεινωμένος από τον πατέρα του. Εξαπατημένος. Η κόντρα τους ήταν ένας από τους λόγους που τον ανάγκασαν να φύγει για το Παρίσι, έστω και αν αυτή η παραμονή κράτησε πολύ λίγο. Πάλι τσάμπα μάγκας δηλαδή. Υπάρχει και κάτι ακόμα. Θέλεις, Νικηφόρε, να βάψεις τα χέρια σου με αίμα; Πήγαινε βρες τον Μπάμπη. Τουλάχιστον εκεί, έχεις λόγους…

Κωνσταντής
Απόδοση: 9.00

Μεγάλο αουτσάιντερ (9.00), αλλά θα πάρει πολύ παιχνίδι αυτό το στοίχημα. Διχασμένη προσωπικότητα ο συγκεκριμένος. Τόσο διχασμένη, που δίχασε και εμάς. Στον πρώτο κύκλο της σειράς δεν θέλαμε ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπουμε. Από τη μέρα όμως που πάτησε το πόδι του στην Τρούμπα, σαν κάτι να άλλαξε. Γλύκανε αυτός, γλυκάναμε κι εμείς. Ειδικά όταν εξομολογήθηκε τον έρωτά του για τη μικρή Σταμίρη, ένα μακρόσυρτο «μπράβοοοο» βγήκε από τις τηλεοράσεις μας. Τελευταία μάλιστα, αρχίζει και βγάζει γλώσσα στον Δούκα. Εκεί που μαζί με τον Μελέτη ήταν τα πιο πιστά «σκυλιά», τώρα υπερασπίζεται με πάθος τις απόψεις του και αντιδρά στις προσταγές του πατέρα του. Ε, ρε, τι κάνει ο έρωτας.

Bet builder Αγριες Μέλισσες

Τελειώσαμε με τα μακροχρόνια; Οχι, βέβαια. Απλώς αναφέραμε το πιο ελκυστικό bet, αυτό που περιμένουν όλοι οι τηλεθεατές. Την εξόντωση του Δούκα. Με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να έχει το τέλος που του αξίζει.

Το ίδιο τέλος προσμέναμε και για τον Βόσκαρη. Μετά τη δίκη μπήκε στη φυλακή και εκεί ο άλλοτε πανίσχυρος διευθυντής των φυλακών Λάρισας άρχισε ήδη να… καλοπερνάει. «Γλέντι» κανονικό.

Πάμε λοιπόν να «χτίσουμε» ένα άλλο στοίχημα, μπας και φτιάξουμε μια καλή απόδοση.
Το στοίχημα «Να μείνει έγκυος η Λενιώ» πληρώνει 2.70 και το επιλέγουμε. Γιατί να μη μείνει; Τόσα έχει περάσει αυτό το κορίτσι, ας της δώσει μια χαρά ο Θεός.

Το στοίχημα «Να παντρευτούν ο Κωνσταντής με τη Δρόσω» πληρώνει σκάρτα 2.00 (1.95, για την ακρίβεια). Καλό στοίχημα δείχνει αυτό. Και μην σκέφτεστε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτός ο γάμος από τη στιγμή που τα αδέρφια τους είναι ήδη παντρεμένα. Αφού Νικηφόρος και Ασημίνα θα χωρίσουν! Ολα από εμάς θα τα μαθαίνετε πια;

Το στοίχημα «Να πάρει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου η φυσική του μητέρα» πληρώνει 1.75 και μπαίνει στο παρολί μας. Είναι άλλωστε συνέχεια του προηγούμενου bet. Αφού ο Νικηφόρος με την Ασημίνα παίρνουν διαζύγιο, η Ασημίνα τα βρίσκει με τη Δρόσω και οι δυο τους αναλαμβάνουν να μεγαλώσουν τον Σέργιο. Ευκολάκι…

Τα τρία αυτά στοιχήματα δίνουν απόδοση 9.21. Μόλις περάσουν (που θα περάσουν…), τα βάζουμε όλα στο 5.45 του Μελέτη για να σκοτώσει τον Δούκα. Είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να εξαγνιστεί ο Πειρατής για όσα έχει κάνει.

Πηγή: kingbet.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από