«Ατίθασα νιάτα»: 45α γενέθλια

Τα 45α γενέθλια της γιορτάζει η σειρά «Ατίθασα Νιάτα», ανασύροντας από τα σκότη της λήθης τρία πρόσωπα, πολύ γνωστά στους φανατικούς θαυμαστές της.

Δέστε τις ζώνες! Στις 26 Μαρτίου, η τηλεοπτική σειρά «Ατίθασα Νιάτα» κάνει γιορτή για τα 45α γενέθλιά της. Κι ανασύρει από τα σκότη της λήθης τρία πρόσωπα, πολύ γνωστά στους φανατικούς θαυμαστές της: την Jaime Lyn Bauer που ξέραμε ως τηλεοπτική Λόρι Μπρουκς, την Janice Lynde που υποδυόταν τη Λέσλι Μπρουκς και την Meg Bennett, δηλαδή την Τζούλια Νιούμαν.

Η Bauer ήταν η πρώτη που ενσάρκωσε τη Λόρι για τις ανάγκες της σειράς, όταν αυτή ξεκίνησε, το 1973. Έπαιξε τη Λόρι έως το 1982, και είχε κάποιες σύντομες επιστροφές: το 1984 (για τον γάμο του Βίκτορ και της Νίκι) και το 2002 (για να αποτρέψει δεύτερο γάμο της Νίκι με τον Βίκτορ).

Η Lynde ξεκίνησε από την αρχή της σειράς, υποδυόμενη τη Λέσλι Μπρουκς έως το 1977.

Η Bennett εμφανίστηκε στη σειρά το 1980, ως Τζούλια (η σύζυγος του Βίκτορ, θυμάστε;). Παρέμεινε «Τζούλια» ως το 1987. Ξανάπιασε τον ρόλο το 2002 όταν ο Βίκτορ άρχισε να επισκέπτεται στις πρώην συζύγους του πριν προτείνει και πάλι γάμο στη Νίκι.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από