Παρασκήνιο ΑΝΤ1 – «Ντεζαβού με Λιάγκα». Τον… φτύνουν οι δημοσιογράφοι του καναλιού

Αλλάζει το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 από την επόμενη σεζόν σε μια προσπάθεια να ξεκολλήσει από τις κακές επιδόσεις σε νούμερα των τελευταίων χρόνων.

Αλλάζει το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 από την επόμενη σεζόν σε μια προσπάθεια να ξεκολλήσει από τις κακές επιδόσεις σε νούμερα των τελευταίων χρόνων. Η πρώτη ώρα της εκπομπής θα είναι περισσότερο infotainment με θέματα της κοινωνικής επικαιρότητας αλλά και χρηστικά. Είναι επιλογή του Λιάγκα ο οποίος θεωρεί ότι το συγκεκριμένο concept του ταιριάζει καλύτερα.

Το βάρος πέφτει στον Τάσο Τεργιάκη θέλοντας και μη… Απ’ ότι μαθαίνω οι δημοσιογράφοι του ενημερωτικού τμήματος του ΑΝΤ1 εκφράζουν από δυσφορία έως έντονη άρνηση να βγαίνουν σε συνδέσεις και παράθυρα στο «Πρωινό».

Σε αντίθεση βέβαια με το «Καλημέρα Ελλάδα». Μάλιστα κάποιοι εξ’ αυτών μαθαίνω πως ήδη έχουν απευθυνθεί στον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1 Κωστή Τσιακανίκα ζητώντας του με διακριτικότητα να μην έχουν καμία εμπλοκή με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Φυσικά η ιστορία επαναλαμβάνεται καθώς το ίδιο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και κατά την βραχύβια παρουσία Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Εξ’ ου και κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας και ενώ δήλωσε στον σταθμό την πρόθεσή του να αξιοποιηθεί στο ενημερωτικό κομμάτι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από