Η Ρενέ Ζελβέγκερ μεταμορφώνεται σε Τζούντι Γκάρλαντ

Στη φωτογραφία η Ζελβέγκερ, μελαχρινή με κοντή κουπ φορά ένα μαύρο λουλουδάτο έξωμο φόρεμα στο στυλ της δεκαετίας του '60 και φαίνεται να τραγουδά κρατώντας ένα μικρόφωνο.

Τη Τζούντι Γκάρλαντ υποδέχεται η Αμερικανίδα ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ στη βιογραφική ταινία «Judy» και μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της από τα γυρίσματα, στην οποία μοιάζει αρκετά με τη θρυλική ηθοποιό και τραγουδίστρια του Χόλιγουντ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρενέ Ζελβέγκερ θα τραγουδήσει σε μία ταινία. Το 2002 ενσάρκωσε την Ρόξι Χαρτ στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ «Chicago» και κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Στη φωτογραφία η Ζελβέγκερ, μελαχρινή με κοντή κουπ φορά ένα μαύρο λουλουδάτο έξωμο φόρεμα στο στυλ της δεκαετίας του ’60 και φαίνεται να τραγουδά κρατώντας ένα μικρόφωνο.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία τοποθετείται τον χειμώνα του 1968, 30 χρόνια μετά την ερμηνεία της Τζούντι Γκάρλαντ στην ταινία «Ο Μάγος του Οζ», η οποία την ανέδειξε σε μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ. Το φιλμ θα παρακολουθεί την Γκάρλαντ, καθώς ετοιμάζεται για τις sold out εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «The Talk of the Town». Η Τζούντι Γκάρλαντ πέθανε τον επόμενο Ιούνιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από