Εξελίξεις στην κόντρα Παντελίδη με Θεοφάνους – Πώς θα κινηθεί η οικογένεια του Παντελή

Ραγδαίες εξελίξεις

Στο «Χαμογέλα και πάλι» απέστειλε την επίσημη δήλωσή της η Αθηνά Παντελίδη, η μητέρα του Παντελή, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τα όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους στη «Super Κατερίνα».

Ο συνθέτης ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή του στα social media.

«Δέχομαι τη συγγνώμη του κυρίου Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου.

Έκανε λάθος ο κύριος Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, κάτι άλλο είπε.

Δεν θα κινηθώ νομικά, εμένα μου αρκεί η συγγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δεν συνέβη ποτέ» ήταν η επίσημη απάντηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, που ήταν παρών στην εκπομπή επιβεβαίωσε και ο ίδιος ότι η οικογένεια Παντελίδη είναι ικανοποιημένη και θεωρεί λήξαν το γεγονός.

Μάλιστα, η εκπομπή συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους στο γύρισμα για τη νέα του εκπομπή και είπε τα εξής για το περιστατικό:

«Μου έχει στοιχίσει πολύ ακριβά ο αυθορμητισμός μου. Πρέπει να μαζέψω λίγο τη γλώσσα μου. Η τηλεόραση είναι παμφάγο. Στην τηλεόραση τίποτα δεν είναι απλό. Τη μία μέρα είσαι “ευλογημένος ο Ερχόμενος” και την άλλη “Σταύρωσον αυτόν”. Και το πέρασα. Το περνάω τώρα με όλο αυτό το πράγμα που συνέβη. Έχω ανεβάσει μια δήλωση στα social media μου, λυπάμαι που αυτός ο αυθορμητισμός μου στεναχώρησε τη μάνα του Παντελή» είπε.

Πηγή: znews.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από