«Ρουκέτα» από Αλίκη Κατσαβού: Η αποκάλυψη για το θάνατο του Κώστα Βουτσά – «Εκείνη τη μέρα…»

«Βόμβα» από την τελευταία σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού.

«Ρουκέτα» πέταξε η Αλίκη Κατσαβού με την αποκάλυψη που έκανε για το θάνατο του Κώστα Βουτσά. Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού εξομολογήθηκε πως εκείνη την μέρα ήξερε ότι θα φύγει.

Διαβάστε επίσης: Νότης Σφακιανάκης: Δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε πίστα

Τρία χρόνια έχουν περάσει από όταν ο μεγάλος μας κωμικός, ο «αιώνιος» έφηβος Κώστας Βουτσάς, έφυγε από τη ζωή, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η καθημερινότητά της μετά το θάνατό του.

Με τον παιχνιδιάρικo χαρακτήρα του και μπριόζικο παίξιμό του, ο Κώστας Βουτσάς δημιούργησε ένα ιδιαίτερο τύπο κωμικού ηθοποιού, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Γοητευτικός, γυναικοκατακτητής, εξωστρεφής και με στόφα μεγάλου ηθοποιού, ο Κώστας Βουτσάς διέγραψε τεράστια, επιτυχημένη καριέρα 70 ετών. Ήταν από τους σταρ που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο.

Σαν σήμερα, τον Ιούνιο του 2019 η τελευταία σύζυγος του πολυαγαπημένου Έλληνα ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τη γνωριμία τους, τον ερχομό του μικρού Φοίβου, αλλά και τις τελευταίες στιγμές του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.

«Ήταν ο ορισμός της ζωής. Γιατί αν η ζωή ήταν πρόσωπο θα ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε πρωί, το ίδιο χαμόγελο, διάθεση να αγαπήσει όλο τον κόσμο από την αρχή περισσότερο, να δημιουργήσει και να δουλέψει», είπε αρχικά η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από