LIFEWITNESS
Το νέο τραγούδι της ταλαντούχας ερμηνεύτριας φέρει την υπογραφή των Θοδωρή Μαραντίνη και Hass, με τους οποίους είχε συνεργαστεί και το 2015
Ανοδική τροχιά διαγράφει η καριέρα της ΕΜ.ΜΑ, η οποία μας παρουσιάζει το νέο της single που έχει τίτλο «Φτιάχτηκα για να σ’ αγαπώ».
Το νέο τραγούδι της ταλαντούχας ερμηνεύτριας φέρει την υπογραφή των Θοδωρή Μαραντίνη και Hass, με τους οποίους είχε συνεργαστεί και το 2015 στο single «Αδιαφορείς», που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.
Η ΕΜ.ΜΑ είναι Ελληνίδα ερμηνεύτρια-δημιουργός και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της σε πολιτιστικά και καλλιτεχνικά κέντρα όπως το Λονδίνο, τη Βοστώνη τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
Μετά από την δυναμική εκκίνηση της στην Ελληνική ποπ δισκογραφία με το τραγούδι «Αδιαφορείς», ακολούθησαν τα τραγούδια «Αν με θες», «Όμορφο Λάθος», «Όνειρα», «Μόνο Εσύ» και «Δεν είναι αγάπη».
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από