Η δυσάρεστη αλήθεια για τον Δημήτρη Κόκοτα μετά από 14 μήνες: «Δυστυχώς, εδώ και αρκετό καιρό…»

Όσα ανέφερε η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του...

Για περισσότερο από έναν χρόνο, ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη στα παρασκήνια του J2US, στο οποίο συμμετείχε.

Στο πλευρό του έχει συνεχώς τους δικούς ανθρώπους, και φυσικά, τη σύζυγό του με την κόρη τους, οι οποίες προσεύχονται να τελειώσει ο εφιάλτης που ζουν και ο τραγουδιστής να επιστρέψει στο σπίτι του. Πλέον ,όπως λένε οι γιατροί, είναι στο χέρι του το πότε θα επανέλθει.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός και μία απίθανη ανατροπή» – Το μεγάλο αφιέρωμα της «AS» για το έπος της Πόλης (vids, pics)

Οι δηλώσεις της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα

Το πρωί της Δευτέρας 12/5, στην εκπομπή «Buongiorno» προβλήθηκαν δηλώσεις της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα, η οποία μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κατάστασή του 14 μήνες μετά.

«Συμπληρώνονται 14 μήνες νοσηλείας στο νοσοκομείο και όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Επικοινωνία δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα, μόνο αντιδρά σε κάποια ερεθίσματα», αποκάλυψε η σύζυγός του, Κατερίνα.

«Δυστυχώς, εδώ και αρκετό καιρό δεν υπάρχει πρόοδος. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που αγαπά και ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη», ανακοίνωσε επίσης.

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από