LIFEWITNESS
Η σπουδαία τραγουδίστρια και ο κορυφαίος ράπερ ένωσαν τις φωνές τους ερμήνευσαν μοναδικά το κομμάτι «Φύγε».
Μια μαγική στιγμή έζησαν το βράδυ του Σαββάτου,28 Ιουνίου οι 60.000 θεατές που πλημμύρισαν το ΟΑΚΑ για τη συναυλία του ΛΕΞ. Αυτό συνέβη, όταν η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε απρόσμενα στη σκηνή, προσφέροντας μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της βραδιάς.
Η σπουδαία ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε ζωντανά, για πρώτη φορά, το κομμάτι «Φύγε», τη συγκλονιστική συνεργασία της με τον ΛΕΞ από το άλμπουμ Reworks που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023.
Χάρις Αλεξίου – Λεξ: Ο κόσμος τους αποθέωσε
«Καλησπέρα, Αθήνα. Αλέξη, σε ευχαριστώ για το “κυρία Χαρούλα”», είπε με συγκίνηση η Χάρις Αλεξίου, προκαλώντας αποθέωση από το κοινό, που την καταχειροκρότησε.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από