Αυτό το ζευγάρι δεν το ενέκριναν και πολλοί στην οικογένεια…
Η Μαρίνα Ντοντέρο, με αφορμή την ισπανική έκδοση του βιβλίου της «Η Αληθινή Ιστορία», που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τη Χριστίνα Ωνάση, μίλησε στο Gala και στη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά για όσα μυστικά είχε στην οικογένειά του ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
Η στενή φίλη της Χριστίνας Ωνάση, απόγονος της ισχυρής Ελληνοαργεντινής οικογένειας, ανέφερε ορισμένες από τις αξέχαστες εμπειρίες που μοιράστηκε με την κόρη του Έλληνα μεγιστάνα, που δημιούργησε μια αμύθητη περιουσία.
Οι αναφορές της φίλης της Χριστίνας Ωνάση για τη ζωή μαζί της
«Την Κάλλας δεν την ήθελε ούτε εκείνη ούτε ο Αλέξανδρος. Στον νου τους φάνταζε ως η γυναίκα που χώρισε τους γονείς τους και διέλυσε το σπίτι τους. Αντιθέτως σεβόταν την Τζάκι. Είχε ήδη παντρευτεί τον πατέρα της, όταν κάποια ημέρα τη ρώτησε πώς ακριβώς θέλει να την αποκαλεί. Με έκπληξη άκουσε ότι ήθελε να τη λέει ‘Μις Κένεντι’! Της Τζάκι τής άρεσε η διακόσμηση. Δεν μιλούσε ποτέ για πολιτικά ή κοινωνικά θέματα, αλλά για το τι έπιπλα και τι υφάσματα θα έπρεπε να πάρει για τον Σκορπιό», θυμάται η Μαρίνα Ντοντέρο.
Για τον Ρουσέλ, η Μαρίνα Ντοντέρο είπε: «Ήταν μία από τις μεγάλες αγάπες της Χριστίνας. Όταν έμεινε έγκυος, ήταν τόσο χαρούμενη που αγόρασε υπέρηχο και στον είχε στο σπίτι. Μια ημέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να ακούσει την καρδιά της κόρης της. Με τον Ρουσέλ είχε μια περίεργη σχέση. Είχε αποδεχτεί τη σχέση με την Γκάμπι και το παιδί που είχε κάνει μαζί της. Μάλιστα, ήθελε να κάνουν δύο παιδιά παρέα. Έδειχνε άνετη με το θέμα. Όταν όμως η Γκάμπι έμεινε έγκυος στο δεύτερο, εκείνη ζήλεψε. Η Χριστίνα ήταν καλή ψυχή αλλά ιδιαίτερη. Μου έπαιρνε δώρο γούνα, αλλά μου τόνιζε: ‘Είναι ωραία, αλλά δεν είναι τόσο ωραία σαν τη δική μου!».
Πηγή: athensmagazine.gr