Έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας...
Η Δέσποινα Μπουγιατιώτη, γνωστή από τη «Πολυκατοικία» και το «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον», σήμερα έχει αποσυρθεί από τη συχνή τηλεοπτική παρουσία. Εμφανίστηκε για τελευταία φορά το 2019 στη σειρά «Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές», όπου υποδύθηκε μια ιερόδουλη. Η ηθοποιός γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή “Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας” του Γιώργου Κιμούλη το 2006.
Στο θέατρο συμμετείχε στις παραστάσεις Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή για το Φεστιβάλ Επιδαύρου 2005 (σκην. Γιώργου Κιμούλη), Ο Παπουτσωμένος Γάτος του Charles Perrault από το Θίασο “Κύτταρο” (σκην. Λευτέρη Λουκαδή), The Sunshine Play του Peca Ştefan στο “Νέο Ελληνικό Θέατρο” (σκην. Βαγγέλη Λεμπέση), Το Απόκρυφον Σημείο του Paul de Kock από τη Θεατρική Εταιρεία “ΑΝΑΣΣΑ” στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμικής (σκην. Βενετίας Μοσχόβου). Παρά το γεγονός ότι αποφεύγει τις τάσεις της showbiz και δεν τη βλέπουμε σε νέες εκπομπές, παραμένει αγαπητή στο κοινό και θεωρείται μια όμορφη παρουσία, γύρω στα 39 της σήμερα .
Διαβάστε επίσης: Δίπλα στην ομάδα και πάλι ο κόσμος του Ολυμπιακού (pics)
Η πορεία στην υποκριτική
Η ηθοποιός έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 2007 όταν πήρε έναν από τους βασικούς ρόλους στη σειρά εποχής «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» στον ΑΝΤ1. Εκεί υποδύθηκε την Εβραία μαθήτρια Ρόζα Λεβή τη σεζόν 2007-2008. Από το 2008 μέχρι το 2011 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά «Η Πολυκατοικία» στο Mega Channel. Είχε υποδυθεί την κόρη του Παύλου Χαϊκάλη, τη Ναταλί. Εκεί υποδύθηκε την ατίθαση έφηβη τηλεοπτική κόρη του Παύλου Χαϊκάλη και της Νικολέττα Βλαβιανού, έχοντας μόνιμη συμμετοχή και στους τρεις κύκλους της σειράς. Το 2015, έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στην καθημερινή σειρά «Οι Συμμαθητές». Το 2019, συμμετείχε στις σειρές «Ελεύθερη Σχέση» και «Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές».
«Δεν διάβαζα και τόσο, αλλά είχα βαθμούς φυτού. Έπειτα, ήθελα να ζήσω τη φοιτητική ζωή. Τελικά, το περιεχόμενο των σπουδών δεν με κάλυπτε και η όλη κατάσταση μου έβγαζε μόνο αδράνεια». Στη δραματική σχολή αποφάσισε να πάει φτάνοντας στο τρίτο έτος της Ψυχολογίας και το πτυχίο το βλέπει, αυτήν την εποχή τουλάχιστον, λίγο χλομό. Η αλήθεια είναι ότι στη μαμά μου αρέσει πολύ η επιλογή μου. Ίσως να ήταν και δικό της απωθημένο».
«Ο νέος έχει ένα αβαντάζ. Έχει τη δροσιά του ακόμη. Ίσως μεγαλύτερη προσοχή να χρειάζεται εάν παραμείνει κάποιος. Αν μείνεις στην τηλεόραση, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να γίνεις βαρετός. Να μπεις σε μια δουλειά που θα είναι ίδια με πέρυσι, οπότε βαριέσαι και ο ίδιος. Από τη στιγμή που θα μείνεις στην TV, μπορεί να κουράσεις. Αναλώνεσαι.