Γιάννης Πλούταρχος: Η εμμονική θαυμάστριά του μιλάει για πρώτη φορά με το πρόσωπό της – «Δεν δέχομαι ότι έχω κάνει λάθος»

«Δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό της stalker»

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπούρου μίλησε για πρώτη φορά με το πρόσωπό της η εμμονική θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου, που καταδικάστηκε από το δικαστήριο για το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια τον παρακολουθεί και φέρνει τον ίδιο και την οικογένειά του σε πάρα πολύ δύσκολη θέση με τη συμπεριφορά της.

Γιάννης Πλούταρχος – Όσα δήλωσε η εμμονική θαυμάστριά του

«Το περίμενα ότι αυτή θα είναι η ποινή. Το κατά πόσο είναι εμμονικό όλο αυτό είναι κάτι άλλο. Το ότι περνάω από αυτό το σπίτι για να πάω μια βόλτα ή σε ένα νοσοκομείο, δεν σημαίνει ότι σε πάμε φυλακή ή επειδή παρακολούθησα το πρόγραμμά του (σ.σ στα μπουζούκια). Δεν υπάρχουν τα ασφαλιστικά μέτρα, τα απέσυρε ο Πλούταρχος.

Πήγα στο μπαρ μόνη μου; Ποιος μου το απαγορεύει αυτό; Τον προσέβαλα με κάποια άσχημα συμπεριφορά; Να προσκομίσουν αποδείξεις. Και καλά έκανα που πήγα, το έκανα για να στηρίξω την αθωότητά μου. Δεν δέχομαι ότι έχω κάνει λάθος. Δεν θα είχα μούτρα να τον αντιμετωπίσω.

Την πάτησα από αυτή την ιστορία. Μετά το δικαστήριο του ζήτησα ένα συμφωνητικό που να ακυρώνει όλη την υπόθεση. Δεν δέχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό της stalker. Μου έχει κάνει ζημιά δηλαδή», δήλωσε η ίδια μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τι δήλωσε στη χτεσινή εκπομπή του ΑΝΤ1

«Καταρχήν ασφαλιστικά δεν υπάρχουν. Αυτός τα ξεκίνησε σε μία δόση το 2022 και δεν τα ολοκλήρωσε ποτέ. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, ο οποιοσδήποτε, όχι μόνο εγώ, τέλος πάντων εγώ η κατηγορούμενη, μπορώ να περάσω από το σπίτι του να πάω βόλτα, αρκεί να μην κοιτάζω το σπίτι του, να μην ρίχνω γράμματα, να μην χτυπάω κουδούνια και να μην ενοχλώ. Στο κέντρο μπορείς να πας οπουδήποτε να παρακολουθήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα θέλεις, σαν θαμώνας, αρκεί να μην τον ενοχλείς. Γιατί, λοιπόν, έκανα αυτό που λένε εκεί στην πρεμιέρα; Αφενός θέλω να δείξω την αθωότητά μου, αφετέρου θέλω να δείξω τον νόμο και τρίτο, του κάναμε μία τακτική, μήπως με κάποιο τρόπο, αυτόν τον τρόπο τον καλοπροαίρετο και τον νόμιμο, τον πιέσουμε λίγο να υπογράψει το συμφωνητικό που είπε. Το οποίο θα τελειώνει την υπόθεση και δεν θα με στιγματίζει σαν stalker. Αυτός το δέχτηκε. Τι καταλαβαίνεις εσύ από αυτό;», είπε αρχικά η ίδια.

«Άρα εσύ στην πρεμιέρα πήγες γιατί ήθελες να δείξεις ότι “είμαι εδώ, αλλά δεν σε ενοχλώ”;», την ρώτησε τότε η δημοσιογράφος, με την ίδια να απαντά:

«Ακριβώς. Είμαι νόμιμη, δεν σε ενοχλώ και θέλω το συμφωνητικό. Πήγα στο μπαρ γιατί πήγα μόνη μου. Δεν πήγα εγώ σε τραπέζι. Μόνη μου είμαι. Και αν έχει βίντεο μέσα το μαγαζί, μπορεί να το δείξει. Στο μπαρ ήμουν»

«Τώρα, με την απόφαση αυτή, προκειμένου να μην μπεις φυλακή, θα πρέπει να μην τον πλησιάζεις σε απόσταση 500 μέτρων και να μην επικοινωνείς μαζί του με κανέναν τρόπο», επισήμανε τότε η δημοσιογράφος.

«Αυτό είναι λάθος του δικαστηρίου. Το δικαστήριο δηλαδή είπε “επειδή η κοπέλα πέρασε και έκανε μία βόλτα, την πάμε φυλακή”. Και επειδή η κοπέλα αυτή πήγε να δει ένα πρόγραμμα, την πάμε φυλακή. Τώρα στέκει αυτό;», τόνισε.

«Θα ξαναπάς στο μαγαζί;», αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος στη συνέχεια και η 47χρονη απάντησε: «Όχι βέβαια».

«Νιώθεις την ανάγκη να ζητήσεις μία συγγνώμη;», ρώτησε στο τέλος η δημοσιογράφος, με την ίδια να αναφέρει: «Συγγνώμη ξέρεις γιατί θα την πω; Για τη συκοφαντική δυσφήμηση. Συγγνώμη δεν έχω να ζητήσω, για αυτό του ζήτησα, το συμφωνητικό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από