«Με στενοχώρησε ότι είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Rainbow Mermaids», η Ματούλα Ζαμάνη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε και στον σάλο που είχε προκληθεί πέρυσι το καλοκαίρι. Η δημοφιλής τραγουδίστρια πήρε θέση για το περιστατικό που απασχόλησε έντονα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις τηλεοπτικές εκπομπές, όταν κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εμφάνισής της, αποφάσισε να βγάλει την μπλούζα της πάνω στη σκηνή.
Τότε, η κίνηση της καλλιτέχνιδας να συνεχίσει το σόου της μένοντας μόνο με το εσώρουχο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ενώ οι χιλιάδες θεατές που βρίσκονταν στη συναυλία την αποθέωσαν, η δημόσια συζήτηση που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα πολωμένη. Πολλοί χρήστες των social media, αλλά και σχολιαστές πρωινών εκπομπών, άσκησαν δριμεία κριτική στην πράξη της, κάνοντας λόγο για «απρεπή συμπεριφορά», την ίδια στιγμή που το βίντεο από τη σκηνή γινόταν viral σε όλη την Ελλάδα.
Οι δηλώσεις της Ματούλας Ζαμάνη για το περιστατικό
«Έμαθα τι έγινε με εμένα και την μπλούζα που έβγαλα, όταν σήκωσα το τηλέφωνο σε μια δημοσιογράφο, που μου είπε να σχολιάσω για το θέμα που είχε προκύψει. Τι ρώτησα τι είχε γίνει και μου είπε να βγω σε μία εκπομπή. Της το έκλεισα. Μπήκα στο ίντερνετ και ξαφνικά είδα παντού εμένα. Έπειτα, διάβασα κάποια σχόλια. Αν πει κάτι για εμένα μία κυρία στο Βόρειο Σέλας ή ένας μ@λ@κ@ας στη Θήβα, δεν με ενδιαφέρει.
Αυτό το έχω λύσει εδώ και μία δεκαετία. Με στενοχώρησε ότι είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα. Δεν απάντησα, αλλά μπήκα στη διαδικασία να δω κάποιων το προφίλ. Μιλάμε για βρισίδι. Την μπλούζα τη βγάζω γιατί ιδρώνω, αλλά και λόγω ενός απαλού θέματος υγείας, που έπαιζε, γουστάρω που τη βγάζω και βγάζω τα βυζιά μου, γιατί είναι δικά μου τα βυζιά, δικό μου πληρωμένο το live» είπε η Ματούλα Ζαμάνη για το περιστατικό που συζητήθηκε.
Όταν έβγαλε την μπλούζα της πάνω στη σκηνή
Η Ματούλα Ζαμάνη λίγο καιρό μετά το περιστατικό, μίλησε στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star και είπε για τον λόγο πίσω από την πράξη της: «Έχει πολυ πλάκα η ζωή. Είναι ανάλογα με το τι σκεφτεσαι τι σε απασχολει, αν σε απασχολεί το κόμπλεξ ή η βλεφαρίδα που έπεσε. Θα ήταν βολικό να είμαστε όλοι κλεισμένοι σε ένα κελί. Αξιοπρέπεια είναι να είσαι ο εαυτός σου, να τραγουδάς να μοιράζεσαι, να αγαπάς, να αγαπιέσαι, να χαρείς σε μια χώρα που δεν πάει καλά.
Για να είμαστε καλά πρέπει να είμαστε καλά σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μπορείς μόνος σου αλλά δεν μπορείς να κρύβεσαι. Η ελευθέρια έχει τεράστιο καθήκον. Δεν είμαι ελεύθερος εντάξει… έχει πολλά από πίσω. Η ζωή έχει τον φόρτο της. Η συναυλία είναι το σπίτι μου ο χώρος μου. Το θέμα είναι να βγαίνει από τη ψυχή σου όπως όταν βγάζεις την μπλούζα σου. Δεν βγαίνει το ρούχο σου βγαίνει η ψυχή».
Πηγή: athensmagazine.gr