Ο Χάρης Ρώμας καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» σε μια αφοπλιστική συνέντευξη, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις
Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα το βράδυ της Τρίτης, ως καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος τοποθετήθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια για το ζήτημα του έρωτα, την προσωπική του διαδρομή και την ανδρική του ταυτότητα.
Αναφερόμενος στην πολυπλοκότητα των εμπειριών του, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου συνέβη να ζήσω μια σύνθετη ζωή, είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει. Ο κόσμος θέλει να του πεις “πες μου, ρε παιδί μου, να σε συμπαθώ ή να σε αντιπαθώ;”. Εγώ δεν θέλω να κάνω το χατίρι κανενός. Δεν θέλω να βάλω μόνος μου την ετικέτα κανενός. Έχω ερωτευτεί όλες τις καταστάσεις με αληθινό έρωτα και όχι με την αγωνία να πείσω τον εαυτό μου για να φάω λιγότερο ξύλο».
Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ταύτισή του με το φύλο του, σημειώνοντας: «Μου αρέσει το φύλο μου. Επιμένω στην ανδρική μου ταυτότητα. Μου αρέσει που είμαι άνδρας, μου αρέσει ό,τι διαθέτει ένας άντρας. Μου αρέσει πάνω μου, όχι μόνο στους άλλους. Μου αρέσει πάνω μου η ανδρική ανατομία. Μου αρέσει, το γουστάρω, το έχω ζήσει σε διάφορες εκφάνσεις του. Είμαι αυτός. Δεν έχω πρόβλημα με την ερωτική μου ζωή και είμαι πλήρης».
Ο Χάρης Ρώμας δηλώνει ερωτευμένος
«Το ιδανικότερο είναι να πετύχεις τον έρωτα που είναι και φιλία μαζί αλλά δεν μου έχει κάτσει. Και τώρα είμαι ερωτευμένος.