Η Εβελίνα Νικολιζά σε μια συγκλονιστική συνέντευξη
Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε κατάθεση ψυχής στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή, και μίλησε για όλα. Από την παιδική της ηλικία και τη σχέση με τη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη μέχρι τη μακροχρόνια σχέση της με τον Κλεάνθη και την αποχώρησή της από την τηλεόραση.
Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι για χρόνια ένιωθε θυμό απέναντι στη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη. «Θύμωσα πολύ στη μητέρα μου, είχα θυμό στο “γιατί έλειπε τόσο πολύ όταν ήμουν μικρή”», είπε, εξηγώντας πως μέσα από την ψυχοθεραπεία προσπαθεί να κατανοήσει καλύτερα το παρελθόν της: «Η ζωή τα έφερε έτσι και κάνω ένα επάγγελμα παρεμφερές και ασχολούμαι και με το δικό της, ίσως για να καταλάβω και να εξηγηθούν μερικά πράγματα».
Διαβάστε επίσης: Η αρνητική εικόνα της διαιτησίας επί Λανουά και οι επτά λόγοι της αποτυχίας
Εβελίνα Νικόλιζα: Η σχέση με το φαγητό και οι δύσκολες περίοδοι
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι για ένα παιδί είναι εύκολο να παρερμηνεύσει τις καταστάσεις: «Κάπως το μετέφραζα στο παιδικό μου μυαλό ότι αν ήμουν “καλύτερη”, η μαμά μου θα έμενε στο σπίτι, αλλά δεν είμαι “αρκετή” για να την κάνω να μην φεύγει και να κάθεται να με δει να μεγαλώνω. Καταλαβαίνω τώρα πόσο λάθος είναι αυτό, αλλά τότε έβγαζε πολύ νόημα στο μυαλό μου».
Εν συνεχεία μίλησε για τη σχέση της με το φαγητό, που όπως είπε ξεκίνησε ως τρόπος διαχείρισης των συναισθημάτων της. «Τρώω όταν είμαι στενοχωρημένη, χαρούμενη, νομίζω ότι μοιράζομαι όλα μου τα συναισθήματα με το φαγητό», ανέφερε.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ακραίες δίαιτες που είχε δοκιμάσει από μικρή ηλικία: «Επειδή και η μαμά μου έκανε δίαιτες και διατροφές από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ξεκινούσαμε μαζί. Κάτι ακραίες δίαιτες που υπήρχαν τότε… 15 μέρες σούπα λαχανικών, πρωί, μεσημέρι βράδυ… Τρεις μέρες, τρία μήλα, τρία γιαούρτια… Είναι θάνατος αυτό για τον οργανισμό. Μία φορά έκανα τη δίαιτα του καρπουζιού, έτρωγα τρεις μέρες μόνο καρπούζι, είχα λιώσει».