«Ο Πικάσο θα λάτρευε την εμφάνισή μου», είπε η σέξι blogger που «έφαγε πόρτα» στο Λούβρο (pics)

Η 25χρονη Newsha Syeh από την Αυστραλία, «έφαγε πόρτα» λόγω αποκαλυπτικού φορέματος

Μια νεαρή μπλόγκερ και instagram influencer από την Αυστραλία που ισχυρίστηκε, πριν λίγες μέρες, ότι δεν της επιτράπηκε η είσοδος στο μουσείο Λούβρο, επειδή φορούσε έναν αποκαλυπτικό φόρεμο, ξεσπά με μία νέα ανάρτηση.

«Ο Πικάσο θα λάτρευε την εμφάνισή μου».

Ο λόγος για την 25χρονη Newsha Syeh, η οποία ταξίδεψε στο Παρίσι, αλλά όταν προσπάθησε να επισκεφτεί το διάσημο μουσείο, ισχυρίζεται πως δεν τα κατάφερε λόγω ενδυμασίας.

Μετά το περιστατικό, η νεαρή εξέφρασε την απογοήτευσή της στο Instagram, στους 238.000 followers της, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει:

«Χθες στο Λούβρο, με σταματήσαν στην είσοδο για το ρούχο μου», έγραψε σε ένα Insta Story, ενώ παράλληλα λέει πως ο φρουρός είχε πολύ κακή συμπεριφορά και την αντιμετώπισε με απρέπεια και επικριτικά σχόλια.

Η Newsha ισχυρίστηκε ότι το Λούβρο δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες ενδυμασίας και δημοσίευσε φωτογραφίες από μια αναζήτηση στο Google για να αποδείξει την άποψή της.

Σε μία άλλη της φωτογραφία, η 25χρονη Newsha έγραψε: «Μία Αυστραλή μάγισσα στο Παρίσι».

Ωστόσο, στην ιστοσελίδα του Λούβρου, υπάρχει ένας κανονισμός περί επισκεπτών, βάση του οποίου απαγορεύονται τα μαγιό και σημειώνεται πως δεν μποροεί κάποιος να είναι γυμνόστηθος ή ξυπόλυτος.

Το μουσείο δεν έχει ακόμη σχολιάσει την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, η οποία, ομολογουμένως έχει διχάσει τα social media καθώς κάποιοι δίνουν δίκιο στην Newsha και κάποιοι παίρνουν το μέρος του Λούβρου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από