Μορίσεϊ : «Θα σκότωνα τον Τραμπ για το καλό της ανθρωπότητας»

Ο 58χρονος μουσικός ακόμα κατηγόρησε τα αμερικανικά ΜΜΕ για την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατά τον Μορίσεϊ αδιαφορεί αν γελοιοποιείται και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η συγκέντρωση δύναμης

Την επιλογή του να σκοτώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αν είχε την ευκαιρία, φαίνεται πως θα έκανε ο διάσημος τραγουδιστής Μορίσεϊ.

O πρώην τραγουδιστής των Smiths ισχυρίστηκε τα παραπάνω σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Der Spiegel.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μορίσεϊ: «Αν υπήρχε ένα κουμπί, που αν το πατούσες ο Τραμπ θα πέθαινε, θα το πατούσες ή όχι;» με τον τραγουδιστή να απαντά: «Θα το έκανα, για το καλό της ανθρωπότητας».


Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Δεν έχει σχέση με την προσωπική μου άποψη για το πρόσωπο του ή την οικογένεια του, αλλά για το καλό της ανθρωπότητας θα το πατούσα».

Ο 58χρονος Βρετανός μουσικός ακόμα κατηγόρησε τα αμερικανικά ΜΜΕ για την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατά τον Μορίσεϊ αδιαφορεί αν γελοιοποιείται και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η συγκέντρωση δύναμης. Όπως τόνισε ο τραγουδιστής: «Αρπάζει τα πάντα σαν ένα μικρό παιδί».

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από