Τζάστιν Τίμπερλεϊκ : Το μυστικό της επιτυχίας του γάμου με την Τζέσικα Μπιελ

Πώς περνάνε ακόμα καλά, μετά από πέντε χρόνια γάμου οι Τζάστιν Τίμπερλέικ και Τζέσικα Μπιελ.

Όταν σε μια είδηση που αφορά διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ συνυπάρχουν οι λέξεις «γάμος» και «χρόνια», τότε κατά πάσα πιθανότητα ακολουθεί και η λέξη «διαζύγιο».

Όχι όμως όταν η είδηση αφορά τον Τζάστιν Τίμπερλέικ και την Τζέσικα Μπιελ, ένα από τα ζευγάρια που δηλώνουν – και μάλλον είναι – από τα πιο ευτυχισμένα στον χώρο της βιομηχανίας του θεάματος.

Ποιο είναι όμως το μυστικό τους; Κατά τον Τίμπερλεϊκ, είναι πως συνεχίζουν να βγαίνουν και να περνούν καλά μαζί. «Αυτός είναι πάντα ο κανόνας μου, ακόμα και αφού παντρευτείς, πρέπει να συνεχίσεις τα ραντεβού με τη γυναίκα σου. Υπάρχει βέβαια μεγάλη διαφορά όταν αποκτάς παιδιά, τότε όταν λες θα βγούμε στις 6:30, να το εννοείς και να βγαίνεις στις 6:30», είπε σε συνέντευξή του στο The Project.

Η Μπιελ επιβεβαιώνει τον άντρα της: «Έχουμε παρόμοιες αξίες, πιστεύουμε στην πίστη, στην ειλικρίνεια. Μας αρέσει να περνάμε καλά. Μας αρέσουν πολλά παρόμοια πράγματα».

Ο Τίμπερλέικ μάλιστα έκανε μια δημόσια αφιέρωση στην σύζυγό του για την εφετινή τους επέτειο. Τραγούδησε στο Instagram το αγαπημένο τους τραγούδι και έγραψε: «Μου έμαθες τόσα πολλά για το τι σημαίνει αληθινή αγάπη. Δεν μπορώ να πω με λόγια τι σημαίνουν για ‘μενα τα τελευταία πέντε χρόνια».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν έναν γιο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από