Καλό Μεσημεράκι: Ο επικός σχολιασμός για το unfollow της Κοκκίνου στην Χρηστίδου!

Στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ ειπώθηκε ο πιο επικός σχολιασμός για το unfollow της Έλλης Κοκκίνου στην Σίσσυ Χρηστίδου!

Στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ ειπώθηκε ο πιο επικός σχολιασμός για το unfollow της Έλλης Κοκκίνου στην Σίσσυ Χρηστίδου!

Ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτήν την είδηση που κάνει τον γύρο των πρωινών εκπομπών και όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν με την σειρά του ο επιτυχημένος παρουσιαστής και ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Χρηστίδου-Κοκκίνου not anymore! Τσακώθηκαν δεν μιλιούνται; Τώρα ποιος ξέρει! Δεν με νοιάζει που δεν μιλιούνται αλλά δεν μπορεί να φτάσεις στο σημείο αυτό… Έκαναν, unfollow στο Instagram η μία στην άλλη. Δεν μπορώ να το πιστέψω… Γιατί ρε κορίτσια; Είμαι συντετριμμένος είμαι στενοχωρημένος, παρόλα αυτά παραμένω εκθαμβωτικός και πάω για μπαλάντα…».

Νέα «βόμβα» έσκασε στην ελληνική showbiz! Ο Μαραντίνης και η Κοκκίνου έκαναν unfollow και δόθηκε όλο το ρεπορτάζ! Τι έχει συμβεί μεταξύ τους;

Όπως έγινε γνωστό χτες, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Έλλη Κοκκίνου, δεν κάνουν πλέον παρέα και έκαναν unfollow η μια στην άλλη στο Instagram.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε πως η Έλλη Κοκκίνου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκαναν και αυτοί unfollow ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο για το τι έχει συμβεί ανάμεσα τους.

Να τονίσουμε ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2015 με μεγάλη επιτυχία….

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έκανε παράπονα. «Καλέσαμε λάθος ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην χθεσινή του πρεμιέρα η οποία τελείωσε νωρίτερα λόγω διακοπής του ρεύματος.

Σήμερα, ατά την διάρκεια της «Χρυσής τηλεόρασης», ο Νίκος Μουτσινάς, δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Τι έγινε Νικολάκη μου; Καλέσαμε λάθος ανθρώπους στην πρώτη εκπομπή και δεν βγήκε; Δεν κάλεσες το γούρι σου; Καλά να πάθεις… Είδες, πέρυσι πήγαμε πολύ καλά! Θα χρεώνω από εδώ και πέρα την κάθε εκπομπή, να πηγαίνω για γούρι», είπε αστειευόμενος.

Πηγή: freegossip.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από