Χωρισμός «βόμβα» στη showbiz: Τα διέλυσαν όλα λίγο πριν τον γάμο (pics+vid)

Δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά. Την αγαπά αλλά ο γάμος δεν ήταν στα σχέδιά του.

Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης και ένα χρόνο αρραβώνα, διάσημο ζευγάρι της showbiz αποφάσισε να ρίξεi τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ Μεγκ Ράιαν και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Jack And Diane, Τζον Μέλλενκαμπ.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η 57χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στα Governors Awards χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε ο σύντροφός της. Χωρίς αυτό απαθανατίστηκε και την επόμενη μέρα στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Οι φήμες δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν και ο λόγος φαίνεται πως είναι ότι ο 68χρονος μουσικός, που έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν, δεν ήθελε γάμο.

Παρόλο που αγαπιούνται αυτό ήταν κάτι που μάλλον έφερε ρήξη στη σχέση. H Μεγκ Ράιαν άλλωστε είχε μιλήσει με ενθουσιασμό ένα χρόνο νωρίτερα για των αρραβώνα και τον επικείμενο γάμο τους.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο περιοδικό People: «Δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά. Την αγαπά αλλά ο γάμος δεν ήταν στα σχέδια του».
Ο τραγουδιστής των Jack And Diane ήταν παντρεμένος με την Priscilla Esterline από το 1970 έως το 1981, την Victoria Granucci από το 1981 έως το 1989 και την Elaine Iriwn από το 1992 έως το 2011, αναφέρει η Daily Mail.

Η σχέση του με την Μέγκ Ράιαν ξεκίνησε το 2011, όταν ο Μέλλενκαμπ είχε μόλις χωρίσει από το μοντέλο Elaine Irwin, έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν παρά το γεγονός ότι η Μεγκ Ράιαν ζούσε στην Νέα Υόρκη με την κόρη της κι εκείνος στην Ιντιάνα.

To 2014 η απόσταση έφερε τον χωρισμό για να τα ξαναβρούν το 2017. Έκτοτε μπορεί να είχαν προβλήματα μεταξύ τους άλλα το μόνο που άφησαν να πάρει έκταση ήταν ο αρραβώνας τους τον Νοέμβριο του 2018.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από