Οι λόγοι που είναι ωραίο να είσαι άντρας

Είναι ωραίο τελικά να είσαι άντρας. Η φύση σε έχει προικίσει με ένα σωρό ωραία πράγματα και αυτό θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Αυτό το χρωμόσωμα που σε έκανε άνδρα ήρθε πακέτο με μια σειρά από ωραία πράγματα για το φύλο σου.

Μπορείς να ουρείς όρθιος

Η ζωή θα ήταν τόσο, μα τόσο δύσκολη, αν έπρεπε να κάθεσαι κάθε φορά που θες να κάνεις το νούμερο 1. Ρώτα μια φίλη σου και θα καταλάβεις.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο για το ντύσιμο σου

Οι γυναίκες χρειάζονται τον χρόνο τους για να ετοιμαστούν πριν από μια βραδινή έξοδο. Μιλάμε για πολλά λεπτά ετοιμασίας. Εσύ από την άλλη, μπορείς απλά να φορέσεις ένα τζιν, μια κοντομάνικη και ένα φούτερ και να είσαι έτοιμος. Ούτε βαψίματα, ούτε μαλλιά, ούτε τίποτε.

Ούτε για τις τρίχες σου

Αποτελούν σημάδι αρρενωπότητας. Στις μασχάλες, στο στήθος, στο πρόσωπο, σχεδόν παντού. Επίσης, οι γενειάδες είναι της μόδας. Δε χρειάζεσαι ούτε λέιζερ, ούτε επίπονα κεριά, ούτε ξυραφάκια.

Μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς μπλούζα άνετα

Το καλοκαίρι κανείς δε θα σου πει κάτι αν σε δει χωρίς μπλούζα στον δρόμο. Ανεξαρτήτως σωματότυπου, έχεις το ελεύθερο να κυκλοφορείς topless χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν.

Δεν έγινε κάτι αν μυρίζεις και λίγο

Αντιθέτως, συχνά θεωρείται ακόμα σέξι και σημάδι ότι εκκρίνεις περισσότερη τεστοστερόνη από το μέσο όρο. Εντάξει, μην το παρακάνεις όμως, ναι;

 

Μπορείς να χάσεις βάρος και να πάρεις μυΐκή μάζα σχετικά εύκολα

Λόγω κατασκευής, οι άντρες έχουν περισσότερη μυϊκή μάζα και λιγότερο λίπος από τις γυναίκες κάτι που διευκολύνει σημαντικά την κατάσταση στην περίπτωση που αποφασίσεις να αλλάξεις τη σύσταση του σώματος σου. Τεστοστερόνη, αγάπη μου.

Ο οργασμός είναι εύκολη υπόθεση

Τσακ μπαμ διαδικασία, χωρίς ιδιαίτερα προκαταρκτικά, τα πράγματα για σένα σε αυτό το κομμάτι είναι αρκετά απλά. Κάτι που γίνεται εμφανές και από το πλήθος των sex toys για άνδρες το οποίο είναι αισθητά λιγότερο συγκριτικά με εκείνα που απευθύνονται σε γυναίκες.

Δεν έχεις περίοδο

Δεν σφαδάζεις στον πόνο, δε θες να φας 5000 θερμίδες, δεν έχεις ψυχολογικές μεταπτώσεις και νεύρα, δεν αιμορραγείς μια φορά τον μήνα.

Έχεις λιγότερες πιθανότητες να νοσήσεις από κατάθλιψη

Βάσει ερευνών, οι άνδρες είναι λιγότερο επιρρεπείς προς την ασθένεια σε σχέση με τις γυναίκες.

Παραμένεις γόνιμος

Η εμμηνόπαυση είναι καταστροφική για τις γυναίκες τόσο στο κομμάτι της τεκνοποίησης όσο και σε εκείνο της οστικής πυκνότητας. Εσύ, ακόμα και αν περάσεις τα σαράντα (ή και τα 50) έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις παιδί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από