Με το δεξί ο Τζόκοβιτς (2-0)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-2) του Ούγκο Ντέλιεν (Νο.139) και εξασφάλισε τη θέση του στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις όπου θα βρει τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Εύκολα στην επόμενη φάση του Ολυμπιακού τουρνουά ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση απέναντι στον Ούγκο Ντέλιεν (Νο.139), καθώς επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-2) και εξασφάλισε τη θέση του στον 2ο γύρο.

Ο Νόλε ήταν απολαυστικός και τελείωσε γρήγορα την υπόθεση νίκη, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του που αναμενόμενα δεν μπορούσε να ακολουθήσει στον συγκεκριμένο ρυθμό… Ο 34χρονος πλέον συνεχίζει να ονειρεύεται το μυθικό Golden Grand Slam, δηλαδή την κατάκτηση των τεσσάρων Grand Slams και του χρυσού μεταλλίου μέσα σε μία χρονιά!

Μόνο η Γερμανίδα Στέφι Γκραφ το είχε καταφέρει στο παρελθόν, όταν είχε… σκουπίσει τα πάντα το 1988. Στους «32» ο Τζόκοβιτς θα βρει μπροστά του τον Γερμανό τενίστα Γιαν Λέναρντ Στρουφ ο οποίος επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 του Τιάγκο Μοντέιρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από