Η Ντρισμπιώτη όγδοη στα 20χλμ βάδην (Vid)

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε την καλύτερη εμφάνιση από την ελληνική τριάδα στον τελικό των 20χλμ βάδην των Ολυμπιακών Αγώνων και τερμάτισε 8η.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση και ολοκλήρωσε την κούρσα των 20χλμ στην όγδοη θέση με χρόνο (1:31:24). Έτσι βελτίωσε την θέση της, καθώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βρεθεί στην 15η θέση.

Η Ντρισμπιώτη ξεκίνησε στην 36η θέση, όμως στην συνέχεια άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα και μετά τα πρώτα 8 χιλιόμετρα βρέθηκε στην 25 θέση. Όσο περνούσε η ώρα, η Ντρισμπιώτη συνέχιζε να κερδίζει θέσεις και βρέθηκε μέχρι την 12η θέση λίγο μετά το 18ο χιλιόμετρο.

Στην πρώτη της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Κυριακή Φιλιτσάκου κατάφερε να τερματίσει στην 29η θέση με χρόνο (1:36.51). Από την άλλη πλευρά η Παναγιώτα Τσινοπούλου έμεινε από δυνάμεις και τερμάτισε στην53η θέση, η οποία ήταν και η τελευταία θέση με χρόνο (1:47.19).

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλίδα Αντονέλα Παλμισάνο, η οποία μετά το 17 χιλιόμετρο είχε αποσπαστεί από το υπόλοιπο γκρουπ και τερμάτισε σε χρόνο (1:29.120) πετυχένοντας την μεγαλύτερη νίκης της καριέρας της. Το αργυρό μετάλλιο πήγε στην Κολομβιανή Αρένιας (1:29.36), ενώ το χάλκινο κατέκτησε η Κινέζα Λιου με (1:29.57).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από