UEFA : Υπάρχει ενδεχόμενο για προκριματικούς αγώνες στην Κύπρο

Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνουν προκριματικοί αγώνες στην Κύπρο, λόγω του χαμηλού αριθμού κρουσμάτων.

Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ευρώπη, κάνει την UEFA να κάνει διάφορες σκέψεις, για την διεξαγωγή των προκριματικών. Συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θεωρεί την Κύπρο ως την κατάλληλη χώρα για γίνουν οι αγώνες που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα μπουν στους ομίλους.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας ενημερώθηκε για αυτό το ενδεχόμενο και με την σειρά του, συζήτησε το θέμα με τον Υπουργό Υγείας της χώρας. Το ενδεχόμενο να γίνει πραγματικότητα, η ιδέα της UEFA είναι αρκετά σοβαρό. Ακόμα, ο χαμηλός αριθμός κρουσμάτων του κορωνοϊού, κάνει ασφαλή την διεξαγωγή αυτών των αγώνων.

Αναλυτικά, η ενημέρωση από την ΚΟΠ ήταν η εξής: «Το ενδεχόμενο διεξαγωγής προκριματικών αγώνων του UEFA Champions League και Europa League 2020-21 στην Κύπρο, διερευνά η UEFA. Το θέμα τέθηκε στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Υπουργό Υγείας, δεδομένου ότι υπάρχουν διάφορες πτυχές που θα πρέπει να εξετάσουν. Το ενδεχόμενο διεξαγωγής κάποιων προκριματικών αγώνων στη χώρα μας, προκύπτει καθώς η Κύπρος θεωρείται, σε ότι αφορά τον κορωνοϊό, ασφαλής προορισμός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από