Σκόραρε ο Μπακασέτας, επική ανατροπή από την Αλάνιασπορ (vid)

Η Αλάνιασπορ βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές και επικράτησε της Ανκαραγκουτσού με 4-3 - Σκόραρε ξανά ο Μπακασέτας.

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την είσοδό της στην πρώτη πεντάδα του τουρκικού πρωταθλήματος πέτυχε η Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη.

Η ομάδα των τριών Ελλήνων επικράτησε εντός έδρας με 4-3 της Ανκαραγκουτσού για την 21η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, με τον Μπακασέτα να σκοράρει το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έβαλε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και έφτασε τα 7 τέρματα στη φετινή Superligi.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για την Αλάνιασπορ, που βρέθηκε στο 28’ να χάνει με 2-0, όμως, στη συνέχεια ανέβασε στροφές και με γκολ των Ουτζάν στο 37΄ και Μπακασέτα στο 54΄ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 62’ ο Μπαμπατσάρ έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους, με τον Μπατζί στο 65’ να ισοφαρίζει σε 3-3. Το γκολ που έδωσε το τρίποντο της νίκης στην Αλάνιασπορ πέτυχε ο Μουμπάντζε στο 79’.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο ο Μπακασέτας όσο και ο Σιώπης ξεκίνησαν βασικοί στο σημερινό παιχνίδι, με τον πρώτο να γίνεται αλλαγή στο 88’ και τον δεύτερο να μένει στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο Τζαβέλλας ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από