Σε ειδικό γιατρό στην Αμερική ο Ομάρ

Το χρονικό της διαδρομής του Ομάρ στην περιπέτεια με τα μάτια του και ο ειδικός γιατρός στη Αμερική που θα δει ο Νορβηγός.

Η περιπέτεια του Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει τελειώσει. Ο Νορβηγός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με τα μάτια του από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε την πρωτοχρονια και παραλίγο να του στερήσει την όρασή του.

Ο Νορβηγός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στις ΗΠΑ αφού η όρασή του από το ένα μάτι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία, η όραση στο ένα μάτι του Ομάρ δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως και ο ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με τη χρήση βλαστοκυττάρων.

Γι’ αυτό και θα πάει στην Αμερική προκειμένου να ενημερωθεί από τον ειδικό γιατρό σχετικά με την επέμβαση και τις κινήσεις που πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής.

Θυμίζουμε πως ο Ομάρ ήταν στο σπίτι του με την οικογένειά του και γιόρταζαν την αλλαγή του χρόνου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κινδύνευσε να χάσει την όρασή του, όταν βεγγαλικό έσκασε στα χέρια του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Από την ανατίναξη, ο Ομάρ τραυματίστηκε στα χέρια και το πρόσωπο, έχοντας πρόβλημα και στα μάτια του, γεγονός που τον οδήγησε αμέσως στο νοσοκομείο.

Είχε ακολουθήσει μια μεγάλη περιπέτεια για τον Νορβηγό, που έμεινε για μέρες στο νοσοκομείο με την αγωνία για το αν θα ξανά παίξει ποδόσφαιρο να είναι διάχυτη σε όλους. Στην Τουρκία. Στη Νορβηγία. Στην Ελλάδα. Με την οικογένειά του μονίμως στο πλάι του και τον ίδιο να δείχνει μεγαλείο ψυχής όταν είχε κυκλοφορήσει στα social media μια φωτογραφία του μέσα από το ασθενοφόρο και η Γαλατά ήταν έτοιμη να προχωρήσει νομικά εναντίον του οδηγού.

Ο ίδιος ο Ομάρ είχε πει να μη γίνει τίποτα, αφού θα ειχε προβλήματα ένας άνθρωπος οικογενειάρχης.

Έμεινε στο νοσοκομείο επί 19 σερί μέρες, μέσα από εκεί έστελνε μηνύματα και μιλούσε για την πορεία της υγείας του μέσω των social media. Στις 20 Ιανουαρίου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Γαλατά για να συναντηθεί και πάλι με τους συμπαίκτες του, ενώ πια η θεραπεία του θα γινόταν εκτός νοσοκομείου με τον σύλλογο να είναι συνεχώς δόπλα του σε οτιδήποτε είχε ανάγκη και τον κόσμο να του στέλνει συνεχώς μηνύματα στήριξης.

Κάτι που κάνει και τώρα, με τον Ομάρ να είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για την Αμερική προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία μιας μεγάλης περιπέτειας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από