Μάντσεστερ Σίτι: Το… ιστορικό δώρο του Αγκουέρο στον γιο του!

Την φανέλα με την οποία έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι, έδωσε ως δώρο στον γιο του ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ιστορία έγραψε στο «Σαν Πάολο» ο Σέρχιο Αγκουέρο μιας και με το γκολ που σημείωσε έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Νάπολι πολλοί πήγαν να ανταλλάξουν φανέλες με τον «Κουν», όμως, εκείνος ήταν αρνητικός σε κάτι τέτοιο.

Ο λόγος; Ο γιος του! Ο έμπειρος φορ κράτησε την ιστορική εμφάνιση για τον κανακάρη του, ο οποίος του την είχε ζητήσει.

Τα λόγια του Αγκουέρο:

«Η φανέλα θα πάει στον γιο μου, γιατί μου είχε πει να του την κρατήσω αν σημείωνα γκολ. Η οικογένειά μου από την Αργεντινή με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι με παρακολουθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την στιγμή. Είμαι χαρούμενος, γιατί με βοήθησε όλη η ομάδα. Όπως και οι οπαδοί μας, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου. Τους ευχαριστώ όλους. Απολαμβάνω την στιγμή.

Η Νάπολι έχει μία πολύ καλή ομάδα. Πάντα είναι δύσκολο όταν αγωνίζεσαι απέναντί της. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι πολύ μεγάλη η σεζόν. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας». 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από