Στην Ελλάδα ο Αγκιλάρ για το συμβόλαιο του Μποτία

Ο ατζέντης του Αλμπέρτο Μποτία βρίσκεται στην Ελλάδα για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό σχετικά με το συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ

Στη χώρα μας βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Μαριάνο Αγκιλάρ. Ο ατζέντης του Αλμπέρτο Μποτία παρακολούθησε τη μεγάλη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα από σουίτα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και παράλληλα συζήτησε εκ νέου το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αλμπέρτο Μποτία, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσεις εδώ και πολλούς μήνες, ωστόσο υπήρχε η αίσθηση ότι ο Ισπανός θα παραχωρούνταν το καλοκαίρι σε ομάδα της πατρίδας του, οπότε το θέμα της ανανέωσης είχε «παγώσε». Ωστόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε στον Πειραιά και οι επαφές ξεκίνησαν ξανά. Χωρίς ακόμη να είναι βέβαιο τι μέλλει γενέσθαι.

Εκείνο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι στον Πειραιά θέλουν να κρατήσουν τον Μποτία και για αυτό θα συζητήσουν μία συμφωνία που ίσως περιλαμβάνει και κάποιες δικλείδες για τους τραυματισμούς, ενώ και ο Ισπανός στόπερ επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να υπάρξει διαφορετική εξέλιξη, καθώς ήδη το όνομά του εμπλέκεται σε μία σειρά από μεταγραφικά σενάρια. Με αρκετές ομάδες να επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι μένει ελεύθερος τον Ιούνιο, αποκτώντας τον με λιγότερα χρήματα!

Αν και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι εάν φύγει από τον Ολυμπιακό, είτε θα επιστρέψει σε μία καλή ισπανική ομάδα, είτε θα συνεχίσει σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό κλαμπ, που θα πρωταγωνιστεί και θα διεκδικεί τίτλους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από