Εμεινε ελεύθερος ο Κουλούρης (pic)

Η Τουλούζ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή επιθετικό.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει πλέον ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης (22/6) έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ.

Ο 25χρονος δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με την γαλλική ομάδα να ανακοινώσει τη λύση τη συνεργασίας της με τον διεθνή επιθετικό.

Η Τουλούζ είχε αποκτήσει τον Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019 έναντι 3.5 εκατ. ευρώ, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα περίμενε ο Ελληνας στράικερ. Η γαλλική ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και υποβιβάστηκε στη Ligue 2, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης τα δύο χρόνια που παρέμεινε στην Τουλούζ είχε 4 γκολ σε 40 παιχνίδια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Κουλούρης ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά οι δύο πλευρές έλυσαν πρόωρα τη συνεργασία τους, με τον 25χρονο πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος και πλέον μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς να χρειαστεί να πάρει χρήματα η Τουλούζ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από