Παναθηναϊκός – ΑΠΟΕΛ 1-1

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ, σε φιλική αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης», και έδειξε πως ακόμα χρειάζεται δουλειά.

Παναθηναϊκός και ΑΠΟΕΛ έμεινε ισόπαλοι με σκορ 1-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα.

Οι «πράσινοι» είχαν κάποια καλά διαστήματα στον αγώνα, όπως και σημεία που έδειξαν να μην μπορούν να δημιουργήσουν και να γίνουν απειλητικοί. Οι Κύπριοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 21′ με κεφαλιά του Θεοδώρου, για να έρθει ο Καμπετσής στο 49′ και διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να δίνουν πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου, ενώ δεν έλλειψαν και τα σκληρά μαρκαρίσματα. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς την εστία του Ουζόχο. Στο 12΄ ο ΑΠΟΕΛ απείλησε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Διούδη, ενώ το 15′ ο Κβιλιτάλα δοκίμασε τον Έλληνα τερματοφύλακα που μπλόκαρε.

Στο 21′ όμως οι Κύπριοι κατάφεραν να προηγηθούν 1-0 χάρη στο γκολ του Θεοδώρου. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε ολόκληρη τη γραμμή τέρματος. Η πρώτη τελική για το «τριφύλλι» ήρθε στο 30′ με τον Ενγκμπαγκοτό να βρίσκει τον Χατζηγιοβάνη που σούταρε άουτ. Οι πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν απειλώντας με μια κεφαλιά του Σιδερά στο 39′ που πέρασε εκτός. Για να φτάσουμε στο 43′ και το σουτ του Ενγμπαγκοτό που βρήκε στο δοκάρι του Ουζόχο. Έτσι το 0-1 παρέμεινε ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πολύ καλά για τον Παναθηναϊκός που στο 49′ μπόρεσε να βρει δίχτυα και να ισοφαρίσει σε 1-1 χάρη στη «χρυσή» αλλαγή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Αργύρη Καμπετσή, που συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Χατζηγιοβάνη και σκόραρε. Στο 51′ ο ΑΠΟΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σόουζα να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Διούδη. Οι Κύπριοι κατάφεραν να σκοράρουν, όμως ο γκολ τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 67′.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, ο Γιοβάνοβιτς έκανε κάποιες αλλαγές και δοκίμασε συνδυασμούς. Ακολούθησαν στο 74′ ένα καλό σουτ του Αϊτόρ που απέκρουσε ο Ουζόχο και ένα γύρισμα του Χουάνκαρ που απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ. Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια και έτσι ήρθε το τελικό 1-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (76’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (76’ Σάντσες), Βέλεθ (84’ Σάρλια), Σιδεράς, Χουάνκαρ (87’ Χατζηθεοδωρίδης), Ρούμπεν (84’ Σαβιέρ), Μαουρίσιο (71’ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηγιοβάνης (76’ Αγιούμπ), Βιγιαφάνιες (72’ Μπουζούκης), Ενγκμπακοτό (46’ Αϊτόρ), Καρλίτος (46’ Καμπετσής).

ΑΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Τσεμπάκε (64’ Λουντέμο), Καρό, Βινίσιους, Ζαμπάλα, Νταουσβίλι, (64’ Σάντος) Εφραίμ (77’ Εντονγκαλά), Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, Θεοδώρου (85’ Κατσαντώνης), Κβιλιτάια (85’ Γουίλερ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από