Μεγάλη ανατροπή της Λειψίας

Η Λειψία βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Ανόβερο, με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς

Η Λειψία κατάφερε να πετύχει πολύ σημαντική νίκη κόντρα στο Ανόβερο και μάλιστα με ανατροπή (2-1), φτάνοντας τους 22 βαθμούς στην Μπουντεσλίγκα. Το Ανόβερο προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Ζόναθας στο 56’, αλλά η Λειψία είχε τις «απαντήσεις» για να πάρει τη νίκη. Ο Πόουλσεν ισοφάρισε στο 70’ και ο Βέρνερ διαμόρφωσε το 2-1 πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Αλλαγή ο Ρέτσος

Η Λεβερκούζεν αντιμετώπισε εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ, με την Μπάγερ να παίρνει την ισοπαλία (1-1). Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν ήταν στο βασικό σχήμα των φιλοξενούμενων, αλλά πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο 33’ και είχε πολύ καλή απόδοση. Ο νεαρός αμυντικός έπαιξε δεξί μπακ και αντίκρισε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.

Νίκη Αμβούργου με Κυριάκο

Το Αμβούργο πέτυχε σημαντική νίκη επί της Στουτγκάρδης με 3-1 και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού. Ο διεθνής άσος του Αμβούργου έπαιξε στόπερ και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 75’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-1 (49’ Ντάνσο – 47’ Βόλαντ)
Γκλάντμπαχ – Μάιντς 1-1 (67’ Βέστεργκααρντ – 19’ Ντιαλό)

Φράιμπουργκ – Σάλκε 0-1 (62’ Καλιγκιούρι)

Αμβούργο – Στουτγκάρδη 3-1 (20’ Χαντ, 65’ Κόστιτς, 69’ Αρπ – 55’ Γκίντσεκ πεν.)
Λειψία – Ανόβερο 2-1 (70’ Πόουλσεν, 85’ Βέρνερ – 56’ Ζόναθας)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από