Βρήκε τον αντί-Μαουρίσιο, «κλείδωσε» και η επίθεση

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να βρει τον αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο, με τον Σακχόφ να παίρνει την θέση του στο κέντρο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να βρει τον αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο, με τον Σακχόφ να παίρνει την θέση του στο κέντρο. Αντίθετα στην επίθεση προβληματίστηκε αρκετά  για την τριάδα.

Η απουσία του Μαουρίτσιο, στεναχώρησε αρκετά τον τεχνικό του ΠΑΟΚ από την άποψη πως ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν πάνω στα ντουζένια του καθώς από δημιουργός ήταν και άριστος εκτελεστής. Αφού πειραματίστηκε για 1-2 μέρες καταλήγοντας στο Σακχόφ το βάρος έπεσε στην «τριάδα» στης επίθεσης. Οι δοκιμές ήταν πολλές, όπως σας ενημέρωσε το «to10.gr». Στην αρχή τοποθετήθηκε ο Μακ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας δοκιμάστηκε ο Πρίγιοβιτς. Αυτοί που είναι οι σίγουροι είναι οι Ρέι κάτω από τα δοκάρια.Στην άμυνα διατηρείται η τετράδα Μάτος (δεξιά), Ζαμπράνο, Βαρέλα και Λέοβατς (αριστερά).

Στην μεσαία γραμμή, δίπλα στον Τσίμιροτ θα είναι ο Σάκχοφ, ο οποίος πήρε αρκετό χρόνο στις δοκιμές, με τον Ελ Καντουρί σε ρόλο δεκαριού λίγο πιο μπροστά. Στην επίθεση, ο Βιεϊρίνια θα ξεκινήσει σύμφωνα με τις δοκιμές στο ένα άκρο, ενώ από την άλλη ο Πέλκας που έκανε ένα καλό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Τέλος στη κορυφή της επίθεσης φαίνεται να έχει το προβάδισμα ο Πρίγιοβιτς, έναντι του Μακ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από