Ετοιμάζεται για Ισραήλ ο Έλντερ Λόπες

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ταξίδι του στο Ισραήλ διευθετεί ο Έλντερ Λόπες προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Χάποελ Μπερ Σεβά

Ο Έλντερ Λόπες έχει ειδοποιηθεί εδώ και καιρό να βρει ομάδα από την διοίκηση της ΑΕΚ, ύστερα από τον αποκλεισμό από την Βέλεζ για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο Πορτογάλος μπακ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά για συμβόλαιο δύο ετών.

Το deal είναι σχεδόν τελειωμένο με τον Λόπες να ρυθμίζει αυτή τη στιγμή τις λεπτομέρειες για το ταξίδι του στο Ισραήλ. Λόγω του Covid απαιτείται να έχει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα και αυτές οι διαδικαστικές λεπτομέρειες διευθετούνται σε συνεργασία με την Μπερ Σεβά, η οποία ευελπιστεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες να τον φέρει στο Ισραήλ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Μάλιστα ο Λόπες έχει ήδη μιλήσει με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και συμπατριώτη του, Μίγκελ Βίτορ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπερ Σεβά και αποτελεί τον αρχηγό της προκειμένου να μάθει τα πάντα για την επόμενη -όπως όλα δείχνουν- ομάδα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από