Φωτιά στο κεντρικό κτίριο του γηπέδου της Τότεναμ – Λειτουργούσε ως εμβολιαστικό κέντρο Covid-19

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (2/9) εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο κεντρικό κτίριο του γηπέδου της Τότεναμ, το οποίο λειτουργούσε ως εμβολιαστικό κέντρο. Πάνω από 300 άτομα υποχρεώθηκαν να εκκενώσουν το κτίριο άμεσα, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματίες από το συμβάν.

Μία μικρή εστία φωτιάς εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης (2/9) στο κεντρικό κτίριο του γηπέδου της Τότεναμ στο Λονδίνο. Στο εν λόγω κτίριο στεγάζονταν αίθουσες, οι οποίες χρησιμοποιούνταν για τον εμβολιασμό ενάντια στον Covid-19. Η φωτιά προκλήθηκε από ανάφλεξη ενός συμπιεστή αέρα σε κάποια από τις κουζίνες του κτιρίου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να εκκενώσουν το κτίριο τα 300 άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο αυτό, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής. Την φωτιά είχε προλάβει να σβήσει ένας ηλεκτρολόγος με τη χρήση πυροσβεστήρα, ωστόσο οι έντονοι καπνοί ενεργοποίησαν τον συναγερμό έκτακτης ανάγκης.

Πληροφορίες για θύματα ή τραυματίες δεν υπήρξαν, ενώ διενεργήθηκε έλεγχος από τις αρμόδιες αρχές και στον υπόλοιπο χώρο για τυχόν προβλήματα, χωρίς ωστόσο να επισημανθούν περαιτέρω προβλήματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από