Copa del Rey – Άνετες νίκες για Λεβάντε και Οσασούνα – Αγχώθηκε αλλά πέρασε η Βαγιεκάνο

H Οσασούνα και η Λέβαντε είχαν ένα εύκολο απόγευμα για τον 2ο γύρο του Copa del Rey και πέτυχαν ευρείες νίκες απέναντι στις Σαν Αγκουστίν και Ουρακάν Μελίλα.

Η Οσασούνα πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας νικώντας εκτός έδρας με 4-0 την Σαν Αγκουστίν. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στο 50ο λεπτό του παιχνιδιού η Οσασούνα άνοιξε το σκορ και δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 2-0. Στο 72ο λεπτό η Οσασούνα πέτυχε και τρίτο γκολ και στις καθυστερήσεις του αγώνα σημειώθηκε και το τέταρτο τέρμα της αναμέτρησης.

Ακόμη πιο εύκολο ήταν το έργο της Λεβάντε η οποία διέλυσε εκτός έδρας με 8-0 την Ουρακάν Μελίλα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του copa del rey.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Λεβάντε είχε πετύχει άλλα τρία τέρματα κάνοντας το 4-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Η Λεβάντε μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο με το πόδι πατημένο στο Γκάζι και σε διάστημα 12 λεπτών από το 51 μέχρι το 63 πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ κάνοντας το σκορ 8-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, η Ράγιο Βαγιεκάνο τα… χρειάστηκε κόντρα στην Γκουιχουέλο, καταφέρνοντας να πάρει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3. Ο Πόθο άνοιξε το σκορ στο 5′ για τους Μαδριλένους, όμως στο 19′ ο Τότι ισοφάρισε σε 1-1. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη… ρωσική ρουλέτα, με τη Ράγιο να παίρνει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Copa del Rey:  

Bελέθ – Λας Πάλμας 2-3

Γκέρνικα Κλουμπ – Εϊμπάρ 1-2

Γκουιχουέλο – Ράγιο Βαγιεκάνο 4-5 (1-1 κ.δ., 3-4 στα πέναλτι)

Ουρακάν Μελίλα – Λεβάντε 0-8

Σαν Αγκουστίν – Ουσασούνα 0-4

Ουτρίγιας – Βαλένθια 0-3

Πένα – Μάλαγα 0-3

Λανέρα – Λογκρόνες 2-1

Λεϊόα – Έλτσε 0-2

Παλένθια ΚΑ – Ουνιόν 2-0

Πουερταλάνιο – Χιρόνα 1-5

Πουλπιλένο – Καστεγιόν 0-1

Ουνιόν Αντάρβε – Λούγκο 5-6 (2-2 κ.δ., 3-4 στα πέναλτι)

Ελντένσε – Ράγιο Μαϊνταχόντα 0-1

Ντεπορτίβο Χερέθ – Λεγανές 1-2

Βίγια ντε Φορτούνα – Κάντιθ 0-7

Ίμπιζα Ίσλαζ Πιτιουσάς – Τενερίφη 1-2 (1-1 κ.δ., 1-2 παρ.)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από