Μίλαν – Τζένοα 3-1 (1-1 κ.α)

Η Μίλαν «λύγισε» στην παράταση την Τζένοα, επικράτησε με 3-1 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε η Τζένοα για την Μίλαν, ωστόσο η ομάδα του Στέφανο Πιόλι επικράτησε με 2-1 στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι Ροσονέρι είδαν το φάσμα του αποκλεισμού, παρόλο αυτά φάνηκαν ψύχραιμοι και πανηγύρισαν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο Σαν Σίρο στο 17΄ με τον Όστιγκαρντ και μέχρι το 75΄ κρατούσαν την πρόκριση στα χέρια τους. Παρόλο αυτά, η Μίλαν δεν ήθελε να πει πρόωρα αντίο στο Κύπελλο Ιταλίας.

Αρχικά, ο Ζιρού στο 76΄ μετά από δημιουργία τον Ερνάντεζ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και πέρα, οι Ροσονέρι πίεσαν για το γκολ της νίκης πριν την συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου, ωστόσο το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο, οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι έβγαλαν την ποιότητα τους. Ο Λεάο έδωσε το προβάδισμα, μετά από ασίστ του Μπραχίμ Ντίαζ για το 2-1, ενώ στο 112΄ ο Σαλαμάκερς διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από