Ηρακλής – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Ο Γηραιός κέρδισε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 1-0 και πλέον θέλει έναν βαθμό για να σφραγίσει και τυπικά την άνοδό του στη δεύτερη κατηγορία.

Μια… ανάσα από την άνοδό του στη Football League βρίσκεται ο Ηρακλής, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου με 1-0, για την τρίτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

Το χρυσό γκολ που έδωσε τη νίκη στον Γηραιό πέτυχε ο Χρήστος Ρόβας στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο 23χρονος εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία σέντρα του Ρεβυθόπουλου από δεξιά, νίκησε τον Γουναρίδη, πέτυχε το 31ο γκολ του στη φετινή σεζόν και έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή.

Αυτή ήταν 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τα μπαράζ ανόδου στη δεύτερη κατηγορία, με τους «κυανόλευκους» να φτάνουν τους 9 βαθμούς και να απέχουν πλέον έναν βαθμό από την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Την επόμενη Κυριακή ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Τηλυκράτη Λευκάδας και θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει και τυπικά την άνοδό του.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης (26΄ Αμπάρης), Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (60΄ Αμαραντίδης), Ρόβας (86΄ Κρυστάλλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Μεταλλίδης, Γαϊδαρτζής, Μουτεσίδης, Τάντιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από