Απειλείται η 13η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA (pic)

Η 13η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία κινδυνεύει άμεσα, καθώς η Τσεχία βρίσκεται μόλις 25 βαθμούς μακριά από τη χώρα μας. Χθες βράδυ η Βασιλεία έκανε μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά μέσα στη Μόσχα εναντίον της ΤΣΣΚΑ (0-2) και μείωσε τη διαφορά της Ελβετίας από Τσεχία και Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δώσει […]

Η 13η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία κινδυνεύει άμεσα, καθώς η Τσεχία βρίσκεται μόλις 25 βαθμούς μακριά από τη χώρα μας.

Χθες βράδυ η Βασιλεία έκανε μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά μέσα στη Μόσχα εναντίον της ΤΣΣΚΑ (0-2) και μείωσε τη διαφορά της Ελβετίας από Τσεχία και Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δώσει βαθμούς στη χώρα μας μετά την ήττα του από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Η ΑΕΚ από τη μεριά της έχει και αυτή πολύ δύσκολο έργο, καθώς αναμετράται με την Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Η Ελλάδα τη δεδομένη στιγμή έχει 27.200 πόντους και ακολουθεί η Τσεχία με 27.175. Οι Τσέχοι μάλιστα, έχουν τρεις εκπροσώπους στo Europa League.

Σήμερα 19/10 για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Βικτόρια Πλζεν δοκιμάζεται στην έδρα της Λουγκάνο, η Σλάβια Πράγας παίζει στο «Μαδριγάλ», ενώ η Ζλιν υποδέχεται την Κοπεγχάγη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από