Τοροσίδης: «Να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, όπως του αξίζει» (pics)

Ο αρχηγός της εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης, φόρεσε ξανά την ερυθρόλευκη και εξέφρασε την επιθυμία του να συνδυάσει την επιστροφή του με ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού και πάλι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος μετά την ιταλική περιπέτεια (Ρόμα, Μπολόνια) επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη και φόρεσε ξανά τα Ερυθρόλευκα με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την επιστροφή του. Ο αρχηγός της Εθνικής μας μετά από περίπου 6 χρόνια ξανά στο λιμάνι του Πειραιά.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του στο Olympiacos TV:

Βασίλη αισθάνεσαι πώς επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην οικογένεια σου, ερχόμενος ξανά στον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα, όταν είχα φύγει το 2013 είχαν πει ότι κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω. Επιστρέφω. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε ένα ανταγωνιστικό και υψηλό επίπεδο και πρέπει να θέσουμε ξανά τις βάσεις από φέτος για να ξεχαστεί η περσινή χρονιά ώστε να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, όπως του αξίζει».

Θα ήθελες επιστρέφοντας στο γήπεδο Καραϊσκάκη να στείλεις κι ένα μήνυμα προς τον κόσμο που θα σε δει να φορές ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα;

«Το μόνο μήνυμα που μπορώ να στείλω στον κόσμο είναι να αγαπά και να αγκαλιάζει την ομάδα, όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια και να είναι δίπλα μας. Σίγουρα η χρονιά που έρχεται θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίξουν, γιατί η ομάδα έχει θέσει ξανά υψηλούς στόχους και πρέπει να τους εκπληρώσουμε όλοι μαζί».

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Toro:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από