Πανιώνιος – Ομόνοια 1-0

Με το πρώτο τέρμα του Άλμπεργκ, ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 της Ομόνοιας σε φιλικό προετοιμασίας

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Ομόνοιας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Πολωνία. Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημείωσε ο Ρόλαντ Άλμπεργκ με κοντινό πλασέ στο 37ο λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη στιγμή στο ματς, στο 21ο λεπτό όταν ο Λόπεζ έδιωξε το σουτ που επιχείρησε ο Μασούρας, ενώ λίγο αργότερα ο Σπιριντόνοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ  τον Μεχία.

Ωστόσο στο 37′ ο Άλμπεργκ με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 και έλυσε τον… γόρδιο δεσμό των Κύπριων. Στην επανάληψη η Ομόνοια έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει  κόντρα σε έναν άκρως διαφορετικό Πανιώνιο, χωρίς όμως να βρίσκει στόχο. Κάπως έτσι το 1-0 υπέρ των Κυανέρυθρων παρέμεινε ως το τέλος.

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Σαραμαντάς, Άλμπεργκ, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Μασούρας, Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς, Κεϊτά.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ντε Ταντέο, Μίκο, Κόρμπος, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σεράφ, Καμαρά, Γεσίλ.

Ομόνοια (Χουάν Κάρλος Ολίβα): Μεχίας, Γκαφούρ, Βύντρα, Λόπεζ, Μανρίκε, Τζαΐλσον, Λοέ, Άλεξ, Χριστοφή, Ραμίρεζ, Ντάρμπισιρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από