Τάσεις φυγής του Μόντριτς από τη Ρεάλ!

Η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι ο Κροάτης θέλει να συναντήσει τον πρόεδρο της Ρεάλ για να του ανακοινώσει ότι θέλει να φύγει και η Ίντερ περιμένει τις εξελίξεις.

Ο Λούκα Μόντριτς σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τη Ρεάλ και η Ίντερ περιμένει στη γωνία! Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Gazzetta dello Sport, η οποία υποστηρίζει ότι την ερχόμενη Τετάρτη, 8 Αυγούστου, πρόκειται να γίνει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού ανάμεσα στον Κροάτη μέσο και τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το ραντεβού αυτό έχει ζητήσει ο ίδιος ο παίκτης και ο πρόεδρος έχει θορυβηθεί ιδιαιτέρως, διότι, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, υπάρχει ανάμεσά τους μια συμφωνία κυρίων, ένας όρος που δεν έχει γραφτεί σε κανένα συμβόλαιο, αλλά έχει συμφωνηθεί προφορικά μεταξύ των δύο: αν ο Μόντριτς παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στον Πέρεθ, του πει ότι δεν θέλει να μείνει άλλο στην ομάδα και του εξηγήσει λεπτομερώς τους λόγους γι’ αυτό, τότε ο πρόεδρος δεν θα προβάλει κανένα εμπόδιο, δεν θα εγείρει εξωπραγματικές απαιτήσεις και θα τον αφήσει να φύγει και να πάει όπου επιθυμεί.

Κατά συνέπεια, το ραντεβού που έχει ζητήσει ο Μόντριτς από τον Πέρεθ θεωρείται από την Gazzetta dello Sport ως προαναγγελία φυγής του από τη Ρεάλ. Κι αν τελικά ο Κροάτης τα βρει με τον πρόεδρο και χωρίσουν φιλικά, τότε, πάντα σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η Ίντερ θα καλέσει τον ατζέντη του παίκτη και θα συζητήσει σοβαρά μαζί του το ενδεχόμενο μετακόμισης του Κροάτη στο Μιλάνο και τους «νερατζούρι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από