Καραπαπάς : Ευχαριστούμε τον Σαββίδη, για τον Βέλλιο

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Σαββίδη, ότι ο Βέλλιος είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ και μπράβο του που διαφημίζει τους παίκτες του Ολυμπιακού», δήλωσε ο διευθυντής Επικοινωνίας των πρωταθλητών

Με ιδιαίτερο τρόπο… σχολίασε την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη για τον Απόστολο Βέλλιο, ο Κώστας Καραπαπάς. Ρωτήθηκε στη μικτή ζώνη σχετικά με την δημοσίευση του γιου του Ιβάν Σαββίδη, στην οποία έπλεκε το εγκώμιο του νεαρού άσου της Νότιγχαμ και η απάντηση του ήταν μάλλον διαφωτιστική. Και για τον Σαββίδη, και για τον Βέλλιο αλλά και για τον Ολυμπιακό.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Σαββίδη, ότι ο Βέλλιος είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ και μπράβο του που διαφημίζει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Επειδή τον κάλεσε μάλιστα στον ΠΑΟΚ, να του πω ότι έπρεπε να τον πάρει όταν τον πουλούσε ο Ηρακλής. Τώρα δυστυχώς δεν έχει την δυνατότητα να τον αποκτήσει».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στη μέρα ο πατέρας του Βέλλιου είχε εκφράσει μέσω Facebook τα παράπονά του με αφορμή τον νέο αποκλεισμό του γιου του από την αποστολή της Νότιγχαμ Φόρεστ, κι ο Γιώργος Σαββίδης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να τον προσκαλέσει στον ΠΑΟΚ αποκαλώντας τον «τον καλύτερο Έλληνα επιθετικό»!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από